Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Accidentare stupidă pentru un jucător al lui Marius Şumudică! A dat gol şi a vrut să se bucure, dar a ieşit pe targă de pe teren

VIDEO | Accidentare stupidă pentru un jucător al lui Marius Şumudică! A dat gol şi a vrut să se bucure, dar a ieşit pe targă de pe teren
Comentarii

Godfred Donsah (24 de ani), fotbalistul lui Rizespor, echipa lui Marius Şumudică, s-a accidentat în timp ce se bucura pentru golul marcat în egalul, 1-1 cu Angaraguku, şi nu a mai putut continua partida.

Rizespor, formaţie antrenată de Marius Şumudică, a făcut doar egal cu Ankaraguku, 1-1, iar unul dintre jucătorii echipei s-a făcut de râs. Donsah a încercat să se bucure alunecând pe genunchi după ce a marcat în partida contra lui Ankaragucu, dar s-a accidentat şi nu a mai putut continua partida.

Donsah s-a lovit rău la genunchi, medicii au intervenit şi l-au scos pe targă din teren. Fotbalistul care a marcat golul lui Rizespor în meciul cu Ankaraguku nu a mai putut continua partida.

Un nou meci fără victorie pentru echipa lui Marius Şumudică!

Rizespor, antrenată de Marius Şumudică, a remizat, luni, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Ankaragucu, într-un meci din etapa a 26-a a campionatului Turciei.

Pentru Rizespor a punctat Donsah '3, iar pentru Ankaragucu a înscris Borven '45+1.



Rizespor ocupă locul 15 în clasament, cu 27 de puncte, iar Ankaragucu este pe 20, cu 20 de puncte.

Afla mai multe despre: godfred donsahaccidentarevideorizespormarius sumudica 

viewscnt
Articole similare