Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Accidentare stupidă pentru un jucător al lui Marius Şumudică! A dat gol şi a vrut să se bucure, dar a ieşit pe targă de pe teren

VIDEO | Accidentare stupidă pentru un jucător al lui Marius Şumudică! A dat gol şi a vrut să se bucure, dar a ieşit pe targă de pe teren
Comentarii

Godfred Donsah (24 de ani), fotbalistul lui Rizespor, echipa lui Marius Şumudică, s-a accidentat în timp ce se bucura pentru golul marcat în egalul, 1-1 cu Angaraguku, şi nu a mai putut continua partida.

Rizespor, formaţie antrenată de Marius Şumudică, a făcut doar egal cu Ankaraguku, 1-1, iar unul dintre jucătorii echipei s-a făcut de râs. Donsah a încercat să se bucure alunecând pe genunchi după ce a marcat în partida contra lui Ankaragucu, dar s-a accidentat şi nu a mai putut continua partida.

Donsah s-a lovit rău la genunchi, medicii au intervenit şi l-au scos pe targă din teren. Fotbalistul care a marcat golul lui Rizespor în meciul cu Ankaraguku nu a mai putut continua partida.

Un nou meci fără victorie pentru echipa lui Marius Şumudică!

Rizespor, antrenată de Marius Şumudică, a remizat, luni, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Ankaragucu, într-un meci din etapa a 26-a a campionatului Turciei.

Pentru Rizespor a punctat Donsah '3, iar pentru Ankaragucu a înscris Borven '45+1.

Rizespor ocupă locul 15 în clasament, cu 27 de puncte, iar Ankaragucu este pe 20, cu 20 de puncte.

viewscnt
Articole similare
Ucidere din culpa in cazul Maradona? "Daca reusim, vor fi bani pentru toti. Trebuie sa...