Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Accidentare teribilă în Liga Campionilor la handbal. Portarul echipei Bietigheim s-a izbit de bară în meciul cu Ferencvaros

VIDEO | Accidentare teribilă în Liga Campionilor la handbal. Portarul echipei Bietigheim s-a izbit de bară în meciul cu Ferencvaros

Handbal

Comentarii

Portarul echipei Bietigheim, Valentyna Salamakha, a suferit o accidentare teribilă, duminică, în meciul cu Ferencvaros, din Grupa D a Ligii Campionilor la handbal feminin.

În minutul 55, handbalista azeră s-a lovit de bară, în încercarea de a salva un gol, dar s-a ales cu o lovitură dură în stomac – urma rămasă pe bară în urma izbiturii spune totul  şi nici nu a reuşit să împiedice golul de 29-27 pentru Ferencvaros. Valentyna Salamakha, în vârstă de 32 de ani, a fost scoasă pe braţe de colegele sale şi nu a mai putut continua partida.

S-a terminat 33-30 pentru Ferencvaros, care a acumulat şase puncte şi este lider în Grupa D, grupă din care face parte şi CSM Bucureşti. Campioana României, care întâlneşte Kristiansand de la 18:30, în direct la Telekom Sport 1, este a doua în grupă, cu patru puncte, urmată de Bietigheim, cu trei puncte. Kristiansand se află pe ultima poziţie, cu un singur punct.

 

Afla mai multe despre: accidentarehandbalbietigheim 

viewscnt
Articole similare