Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Accidentare teribilă suferită de Asensio. Verdict dur primit de jucătorul Realului

VIDEO | Accidentare teribilă suferită de Asensio. Verdict dur primit de jucătorul Realului

Real Madrid

Comentarii

Marco Asensio a suferit o gravă accidentarea în meciul amical pe care echipa sa, Real Madrid, l-a disputat, marţi, la Washington, cu Arsenal, în cadrul International Champions Cup.

UPDATE | Potrivit anunţului clubului madrilen, controlul medical efectuat a confirmat că Asensio, 23 de ani, a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior şi a meniscului extern la genunchiul drept. Mijlocaşul va fi operat în următoarele zile şi va rata mare parte a sezonului 2019/2020.


După primele investigaţii, Asensio, 23 de ani, ar fi suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate la genunchiul drept, iar dacă diagnoscticul va fi confirmat jucătorul ar putea lipsi nouă luni de pe gazon.

Asensio a intrat pe teren în minutul 46, a marcat în minutul 59 golul de 2-2, iar în minutul 65 a părăsit terenul pe targă, accidentat.

Arsenal a condus la pauză, prin reuşitele lui Lacazatte '10 (p) şi Aubameyang '24. Real Madrid a reuşit egalarea în repriza a doua, prin Bale '56 şi Asensio '59. Nacho (Real) '9 şi Sokratis (Arsenal) '40 au fost eliminaţi.

Madrilenii s-au impus la loviturile de departajare, cu 3-2.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare