Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Accidentarea Cristinei Neagu schimbă radical lucrurile pentru campioana României. Ce se întâmplă cu CSM Bucureşti

VIDEO | Accidentarea Cristinei Neagu schimbă radical lucrurile pentru campioana României. Ce se întâmplă cu CSM Bucureşti

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu va fi supusă miercuri intervenţiei chirurgicale pe care o aşteaptă de la jumătatea lunii decembrie. CSM va trebui să-şi îndeplinească obiectivele, câştigarea campionatului şi calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor fără cea considerată cea mai valoroasă jucătoare din lume.

La o zi după intervenţia chirurgicalpă la care va fi supusă Neagu, CSM va începe meciurile oficiale în Liga Naţională. Joacă acasă, cu Gloria Buzău şi are de recuperat trei puncte faţă de liderul SCM Râmnicu Vâlcea. E unul dintre cele mai disputate campionate din ultimii ani, iar CSM Bucureşti e nevoită să lupte pentru cel de-al cincilea titlu consecutiv fără Cristina Neagu, pentru care acest sezon este încheiat. 

Accidentării suferite de Neagu i se adaugă şi cea a Amandei Kurtovic din toamna anului trecut. Astfel, lucrurile devin complicate pentru Dragan Djukic, care trebuie să reuşească să găsească alţi doi interi, stâng şi drept titulari, pentru a le înlocui cu succes pe cele două accidentate. Pe fiecare dintre cele două posturi, CSM are câte două jucătoare. Pe Bianca Bazaliu şi pe Sabina Jakobsen pe inter stânga şi pe Barbara Lazovic şi pe Natalie Hagman, pe inter dreapta. Niciuna dintre cele patru cu prea multe minute în acest sezon, nici în Liga Naţională, nici în Liga Campionilor.

Cei de la CSM Bucureşti încearcă cu greu să găsească şi un aspect pozitiv al situaţiei şi se gândesc, că poate, accidentările a două jucătoare vitale îi vor provoca din punct de vedere creativ pe antrenori, iar pe jucătoare le vor stimula să evolueze. 

"Accidentarea Cristinei şi accidentarea Amandei ne lasă fără două jucătoare foarte importante. Jucătoare din primul şapte, jucătoare care sunt, mai ales dacă vorbim despre Cristina, aproape imposibil de înlocuit. Este un moment în care restul jucătoarelor, inclusiv noi, staff-ul şi clubul trebuie să ne gândim, poate fiecare să ia un alt rol în echipă. Poate este momentul în care anumite jucătoare vor face un pas în plus şi poate momentul, ca noi, antrenorii, să fim un pic mai creativi", a declarat Adi Vasile în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Primele meciuri pentru CSM Bucureşti în 2019:

- în Liga Naţională, pe 10 ianurie, cu SCM Gloria Buzău, locul 7 în clasament

- în Liga Campionilor, pe 26 ianuarie, cu Gyor, în direct pe Telekom Sport

Afla mai multe despre: neagucsm bucurestiliga campionilorliga naţionala 

viewscnt
Articole similare