Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Accidentarea lui Nedelcearu i-a amintit lui Rădoi de ciocnirea cu Raţ de la Euro 2008: "Am fost numărat ca la box". Care e starea fundaşului

VIDEO | Accidentarea lui Nedelcearu i-a amintit lui Rădoi de ciocnirea cu Raţ de la Euro 2008: "Am fost numărat ca la box". Care e starea fundaşuluigalerie foto

Echipa națională

Comentarii

În urmă cu 11 ani, Mirel Rădoi suferea o accidentare gravă, în timpul meciului cu Italia, de la Euro 2008, în urma unei ciocniri cu Răzvan Raţ.

Săptămâna trecută, în meciul pe care prima reprezentativă a României l-a câştigat în Malta, Ionuţ Nedelcearu a suferit o accidentare asemănătoare cu cea a lui Mirel Rădoi. Acum, însă, selecţionerul naţionalei de tineret a clarificat situaţia şi a dezvăluit că fundaşul central va fi apt pentru meciurile de la Campionatul European U21.

"Nu are nicio problemă şi aici mă refer nu doar de sănătate, ci şi la duel. Adică nu s-a ferit să bage capul la un duel aerian, la o contră, nu îl afectează din punct de vedere al vederii periferice, acum este destul de bine. 

E greu de uitat ce am păţit şi eu. Am fost numărat ca la box. Am fost KO făcut. Mă bucur pentru Nedelcearu că accidentarea lui nu a fost la fel de gravă ca şi a mea, pentru că eu am avut o fractură de piramidă nazală şi chiar şi pometele.

L-am întrebat cum se comportă şi cum vede el cu masca, pentru că, la mine, având şi pometele, mi-a fost destul de dificil pentru că mi-a făcut o dublă protecţie în partea asta, a pometelui, şi de foarte multe ori când mi se făcea pressing din partea stângă, dintr-un anumit unghi, nu vedeam. Veneau şi îmi cam furau mingea din partea aia, îmi era destul de greu. Dar mă bucur că el nu are decât un fel de ham în lateral şi poate vedea destul de bine" , a declarat Mirel Rădoi.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ratradoiromaniaeuro 2008 

viewscnt
Articole similare