Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Accidentările îi dau mari bătăi de cap lui Dan Petrescu înainte de duelul cu Roma. "Ce întrebare e asta? Ce vreţi, să joc eu?"

VIDEO | Accidentările îi dau mari bătăi de cap lui Dan Petrescu înainte de duelul cu Roma. "Ce întrebare e asta? Ce vreţi, să joc eu?"

CFR Cluj

Comentarii

AS Roma şi CFR Cluj se întâlnesc joi, de la ora 19:55, pe stadionul Olimpico, într-un meci contând pentru etapa a treia din grupele Europa League.

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a ajuns în Italia cu moralul la pământ şi cu un lot impovizat, încropit rapid, obligat de circumstanţe. Mai mulţi jucători de la CFR Cluj au coronavirus, iar acestora li se adaugă cei accidentaţi. În apărare, pe postul de fundaş central, Dan Petrescu îl are valid doar pe tânărul Denis Ciobotariu. Paulo Vinicius şi Cestor sunt accidentaţi, iar Andrei Burcă este infectat cu COVID-19. Dan Petrescu va fi obligat să improvizeze pe Olimpico în speranţa unui rezultat pozitiv, pe care l-ar considera un adevărat miracol.

"E clar că Roma e favorită. Nu o spun eu, o spun faptele. Roma e favorită şi va fi până la final. Iar despre meci, cum să îl pregătim dacă nu am avut timp să ne antrenăm? De-abia s-a terminat un meci şi avem şapte jucători absenţi... cum să pregătesc meciul, spune-ţi-mi şi mie? Nu am avut timp să îl pregătim cum vroiam. Din păcate, nu am nici jucătorii care îmi trebuie la dispoziţie, nu avem nici lot... sincer, e o perioadă foarte grea pentru mine şi pentru club. Greu găsesc soluţii pentru a face o echipă. Nu cred că la Roma există titulari şi rezerve. Au foarte mulţi jucători buni, au 21 de jucători de echipă naţională. Deci nu văd de ce s-ar plânge Fonseca. Noi abia dacă reuşim să aducem 3-4 jucători pe banca de rezervă. Deci nu au de ce să se plângă. Ei sunt clar favoriţi. Cred că numai un miracol, chiar miracol, ar putea face ca CFR să scoată un rezultat pozitiv mâine"

(Ce soluţii sunt pentru centrul defensivei?)
Ce întebare e asta? Dacă nu am pe nimeni, ce soluţii să am? Îi pun pe ei să facă echipa, dacă vor. Dacă noi nu avem fundaşi, dacă toţi sunt accidentaţi... ce vreţi, să joc eu? O să inventăm alţi jucători, care nu joacă rolul lor. Asta nu e normal şi cred că numai CFR Cluj, în Europa League, are ghinionul ăsta, să aibă trei fundaşi centrali, din patru, accidentaţi. E clar că va fi o apărare improvizată, o echipă improvizată. Şi când improvizezi, de obicei nu ai succes. Oricum, chiar dacă pierdem, părerea mea că e ceva normal. Nu e tragic. Băieţii nu au ce să piardă mâine, trebuie să intre şi să dea tot ce au mai bun. Şi să înţeleagă că, dacă ai pierdut la Roma, nu are de ce să îţi fie ruşine. 

(Despre victoria de pe Olimpico. Cine va fi noul Culio?)
Cine dă două goluri mâine, primeşte o pizza de la mine. Nu a mai dat cineva două goluri la CFR de foarte mult timp. (Ar fi victoria carierei dacă aţi reuşi să câştigaţi în condiţiile date?) Ar fi miracolul carierei, nu victoria carierei
", a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă organizată la Roma, înaintea partidei.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare