Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Accidente şi depăşiri la limită la Imola în Formula 1! Verstappen a câştigat, Hamilton, pe locul secund după ce a greşit. Surpriză pe podium

VIDEO | Accidente şi depăşiri la limită la Imola în Formula 1! Verstappen a câştigat, Hamilton, pe locul secund după ce a greşit. Surpriză pe podium

Formula 1

Comentarii

Batavul Max Verstappen (Red Bull Racing) a câştigat, duminică, Emilia Romagna Grand Prix, a doua etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, care s-a desfăşurat la Imola.

Max Verstappen a câştigat la Imola în Formula 1! Cum arată top 10

Spectacolul din Formula 1 a revenit pe circuit în acest final de săptămână. A doua cursă a sezonului, Marele Premiu de la Imola, a oferit de toate - accidente spectaculoase, depăşiri la limită şi un podium surpriză, în direct pe Telekom Sport 3. 

Max Verstapen a reuşit prima victorie din noul sezon de Formula 1, la capătul unei curse absolut nebune la Imola. Batavul s-a instalat la conducere imediat după start şi a scăpat astfel de incidentele din spate. 

Plecat din pole, Hamilton a trebuie să se mulţumească doar cu locul 2. Britanicul a făcut o cursă de recuperare de senzaţie, după ce o scurtă ieşire în decor l-a aruncat pe locul al nouălea. Campionul mondial şi-a păstrat şefia în clasamentul general graţie punctului suplimentar pentru cel mai rapid tur. 

Spectacolul a fost garantat la Imola după incidentul dintre Bottas şi Russell, care a dat peste cap ierarhia şi a neutralizat cursa pentru jumătate de oră. De întrerupere a profitat Lando Nnoris, care a încheiat cursa pe poziţia a treia şi a fost declarat pilotul zilei. Puştiul de 21 de ani de la McLaren şi-a trecut astfel în cont al doilea podium în Formula 1.

Top 10 este completat de Charles Leclerc (Monaco, Ferrari), Carlos Sainz (Spania, Ferrari), Daniel Ricciardo (Australia, McLaren), Lance Stroll (Canada, Aston Martin), Pierre Gasly (Franţa, AlphaTauri), Kimi Raikkonen (Finlanda, Alfa Romeo Racing) şi Esteban Ocon (Franţa, Alpine).

Etapa a treia, Marele Premiu al Portugaliei, va avea loc în data de 2 mai, la Portimao.

Afla mai multe despre: formula 1f1imolaverstappenhamilton 

viewscnt
Articole similare