Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Acesta este visul lui! "Nu ai cum să nu accepţi o echipă de acolo". Puşcaş confirmă oferta venită pe numele său

VIDEO | Acesta este visul lui! "Nu ai cum să nu accepţi o echipă de acolo". Puşcaş confirmă oferta venită pe numele său

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş a plecat în vară de la Inter Milano şi a luat drumul ligii secunde din Italia, semnând cu Palermo. Evoluţiile bune ale atacantului de la echipa naţională de tineret şi de la echipa de club l-au făcut să fie un fotbalist dorit de multe echipe.

George Puşcaş confirmă că s-au făcut oferte pe numele său şi este onorat de acestea, dar moment nu doreşte să o părăsească pe Palermo: "Cred că ar fi nebunesc să mă gândesc deja la un transfer. Am ajuns de 3 luni la Palermo, îmi merge foarte bine, sunt pe primul loc, avem obiective foarte îndrăzneţe acolo, nu cred că este cazul ca să mă gândesc la un transfer deocamdată. Dar apreciez asta, înseamnă că sunt pe drumul cel bun"

Atacantul a jucat până acum în Italia şi o mică perioadă în Liga a 2-a din România, dar visul său este să ajungă în alt campionat: "Cred că m-aş potrivi şi în campionatul englez, dacă stau bine şi mă uit, este visul meu să ajung acolo. Nu ai cum să nu accepţi o echipă din Premier League pentru că este un campionat, probabil cel mai bun din lume", a spus Puşcaş, la venirea în România pentru meciurile din Liga Naţiunilor. 

Când a venit vorba despre echipele preferate din Premier League, Puşcaş nu s-a putut decide: "Am mai multe, Arsenal, Chelsea, Îmi plac toate echipele din Premier League, Liverpool. Toate".  

3,3 milioane de euro a plătit Palermo, în vară, pentru transferul lui Puşcaş de la Inter. În acest moment, el este cotat la 2,8 milioane de euro pe site-ul transfermarkt.com. 

Afla mai multe despre: george puscasromania u21serie bpalermoangliapremier leaguevis 

viewscnt
Articole similare