Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Acesta să fie norocul FCSB-ului?: "Joacă într-o zi specială" De la cine primeşte încurajări Gigi Becali înaintea duelului de foc din Cehia

VIDEO | Acesta să fie norocul FCSB-ului?: "Joacă într-o zi specială" De la cine primeşte încurajări Gigi Becali înaintea duelului de foc din Cehia

FCSB

Comentarii

Altădată rival al roş-albaştrilor, Cristi Pulhac, e de părere că vicecampioana va ajunge în play-off-ul Europa League după returul cu cehii de la Mlada Boleslav.

Unul dintre argumentele oferite de fostul fundaş l-ar face mult mai optimist chiar şi pe finanţatorul celor de la FCSB. 
 
"Ei au nişte probleme destul de mari, noi eram obişnuiţi cu echipa FCSB-ului să treacă şi să aibă un parcurs bun în cupele europene, ţinând cont că noi, cei de la Dinamo, eram ofticaţi pentru că ei tot timpul aveau un culoar destul de bun. Noi, în schimb, celelalte echipe întâlneam echipe cu renume din Europa şi ne era destul de greu. Şi anul acesta au avut un culoar foarte bun şi se chinuie, dar FCSB-ul au şi ei...mă gândesc că patronul FCSB-ului face tot timpul lucruri bune pentru anumiţi oameni. Şi pentru că va juca într-o zi de sărbătoare, mă gândesc că vor avea şi noroc pe partea divinităţii. Pe partea divinităţii vor avea o zi destul de bună" presimte Pulhac. 
 
Echipa lui Vergil Andronache ar putea să se inspire din succesul CFR-ului de la Glasgow, venit tot după o remiză pe teren propriu. 0-0 a fost rezultatei primei manşe între Mlada Boleslav şi FCSB. 
 
"Parcă am văzut pe Astana, au cam acelaşi stil de joc, bătăios, în schimb nu au forţă în atac, îi ajută pe FCSB pentru că stau foarte prost în linia defensivă" a fost caracterizarea făcută de fostul fotbalist. 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalicristi pulhacmlada boleslav 

viewscnt
Articole similare