Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Acesta va fi secretul victoriei la Stockholm! Răzvan Marin ştie ce poate face diferenţa în faţa suedezilor

VIDEO | Acesta va fi secretul victoriei la Stockholm! Răzvan Marin ştie ce poate face diferenţa în faţa suedezilor

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Marin s-a calificat în play-off-ul campionatului belgian cu Standard Liege şi vrea să aibă parte şi la naţională de o primăvară reuşită. Totul depinde de dubla cu Suedia şi Insulele Feroe.

Răzvan Marin are 14 selecţii pentru echipa naţională, pentru care a debutat cu gol în octombrie 2016. Primul meci este împotriva principalei contracandidate la locul secund în grupă. 

 

"Cred că avem şanse egale, 50-50. Vom merge acolo, vom pregăti săptămâna asta foarte bine ambele meciuri, în principal meciul cu Suedia, că este primul, iar eu sper să ne întoarcem de acolo cu un rezultat pozitiv. ştim foarte bine Suedia este tot timpul o echipă foarte puternică, masivă, cu jucători buni individual, dar vom vedea. Eu sper să luăm cel puţin 4 puncte din această dublă. Au mulţi jucători cu o calitate individuală foarte bună, care joacă în campionate puternice, vom vedea. Şi noi avem jucătorii noştri valoroşi, sper să jucăm cum am jucat şi până acum, să fim un grup unit şi să câştigăm" a spus fotbalistul care joacă în Belgia. 

 

Afla mai multe despre: razvan marinromânia 

viewscnt
Articole similare