Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Achraf Hakimi a ajuns la Milano pentru vizita medicală! Cât încasează Real Madrid şi ce opţiune a păstrat liderul din LaLiga

VIDEO | Achraf Hakimi a ajuns la Milano pentru vizita medicală! Cât încasează Real Madrid şi ce opţiune a păstrat liderul din LaLiga

Real Madrid

Comentarii

Fundaşul marocan Achraf Hakimi a ajuns marţi la Milano pentru a efectua vizita medicală înaintea transferului la Internazionale Milano, anunţă presa italiană.

Fundaşul dreapta, care în ultimele două sezoane a fost împrumutat de Real Madrid la Borussia Dortmund, a fost surprins la Milano, înaintea vizitei medicale.

 

 

50 de milioane de euro va primi Real Madrid, care iniţial nu a dorit să îl vândă pe Hakimi. Marocanul voia să fie titular pe Santiago Bernabeu, în faţa lui Dani Carvajal, însă conducerea celor de la Real Madrid nu i-a putut oferi nicio garanţie, astfel că Hakimi a fost lăsat să plece.

Real Madrid a păstrat o opţiune pentru readucerea lui Achraf Hakimi

Actualul lider din LaLiga a păstrat însă o opţiune prin care îl poate readuce pe Achraf Hakimi. Real Madrid va avea întâietate la transferul lui Hakimi, putând să egaleze orice ofertă pe care o va primi Inter, în viitor.

Bayern Munchen şi Manchester United au mai fost interesate de transferul lui Achraf.

În vârstă de 21 de ani, Achraf a avut cifre impresionante pentru Borussia Dortmund, în acest sezon. 45 de meciuri, nouă goluri şi zece pase decisive a strâns fotbalistul marocan.

Afla mai multe despre: hakimi 

viewscnt
Articole similare