Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Acsinte, ironic la adresa arbitrajului după penalty-ul uşor acordat în meciul cu Viitorul: "Poate învaţă şi ei!"

VIDEO | Acsinte, ironic la adresa arbitrajului după penalty-ul uşor acordat în meciul cu Viitorul: "Poate învaţă şi ei!"

Hermannstadt​

Comentarii

Florin Acsinte, fundaşul celor de la FC Hermannstadt, a fost supărat, dar şi ironic la adresa arbitrilor după ce Viitorul Constanţa a primit un penalty, acordat uşor, după cum consideră sibienii.

"Eu cred că nu a fost penalty, pentru că  prea uşor a căzut. Le e frică mare arbitrilor. Nu poţi să te mai apropi de adversar. Nu se vede o tragere, nu se vede ceva, că te-ai dus să îl loveşti. Poate învaţă şi ei din aceste greşeli şi noi în viitor. Eu zic că nici contact nu a fost. Adică e normal să fie un umăr la umăr, pentru că e fotbal, nu e tenis de masă, ca să nu atingi adversarul", a spus Acsinte la microfonul Telekom Sport, după meciul dintre Hermannstadt şi Viitorul Constanţa, din sferturile de finală ale Cupei României. 

Viitorul a primit penalty în minutul trei al meciului după un fault al lui Acsinte asupra lui Calcan, iar Achim a transformat lovitura de pedeapsă. Viitorul a câştigat, în cele din urmă, cu 3-2. 

Afla mai multe despre: acsintehermannstadtviitorul 

viewscnt
Articole similare