Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Acum schimbi subiectul? Eşti un fiu de c***ă”. Messi, schimb de replici în direct imediat după ce a primit „Balonul de Aur”

VIDEO | ”Acum schimbi subiectul? Eşti un fiu de c***ă”. Messi, schimb de replici în direct imediat după ce a primit „Balonul de Aur”
Comentarii

Lionel Messi, în vârstă de 36 de ani, a câştigat, duminică, pentru a opta oară în carieră Balonul de Aur.

Luni, 30 octombrie 2023, Leo Messi a primit din partea revistei France Football cel de-al 8-lea Balon de Aur, reuşind astfel să îşi bată propriul record şi să stabilească o bornă care cu greu va putea fi egalată vreodată.

După ce s-a bucurat de un nou Balon de Aur, Messi a avut un schimb de replic cu Ibai Llanos, un cunoscut creator de conţinut pe Youtube şi Twitch. Marele fotbalist nu l-a ”iertat”, iar episodul a devenit viral. 

Ibai Llanos: „Leo, pari foarte obosit! Felicitări. Bucură-te de acest moment.”

Lionel Messi: „Mulţumesc, mulţumesc. Dar sunt supărat pe tine pentru ce ai făcut zilele trecute.”

Ibai Llanos: „Ce?” 

Lionel Messi: „Ţi-am dat mesaje şi le-ai citit în public.” 

Ibai Llanos: „Dar am şters, Am blurat restul.” 

Lionel Messi: „Nu o să-ţi mai răspund deloc. Nu îţi mai răspund pentru că faci totul public. Cu tine nu există intimitate. Eu am fost de treabă, ţi-am răspuns şi tu ai arătat totul. ”

Ibai Llanos: „Dar nu am arătat totul. ” 

Lionel Messi: „Ai arătat ce ţi-am zis. Îţi răspund urât data viitoare. ”

De asemenea, când acesta a vrut să schimbe subiectul Messi l-a „taxat”: „Uite cum schimbi subiectul. Eşti un fiu de c***ă”. Iar cei doi au continuat dialogul.

Jucătorul de 36 de ani a fost om de bază în naţionala Argentinei, reuşind să marcheze de 7 ori şi să ofere 3 pase decisive de-a lungul Campionatului Mondial din Qatar.

Leo Messi şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Barcelona şi joacă în prezent la echipa americană Inter Miami. El a mai cucerit anterior trofeul rezervat celui mai bun fotbalist al planetei în 2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019 şi 2021, fiind urmat de portughezul Cristiano Ronaldo, care a câştigat de cinci ori Balonul de Aur (2008, 2013, 2014, 2016, 2017).

Afla mai multe despre: messibalon de auribai llanos 

viewscnt
Articole similare