Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Acum sunt oier!” Hagi deplânge situaţia pe care o traversează: ”Am făcut şi eu cât pot, sunt unul mic, sunt unul la Ovidiu pe câmp”

VIDEO | ”Acum sunt oier!” Hagi deplânge situaţia pe care o traversează: ”Am făcut şi eu cât pot, sunt unul mic, sunt unul la Ovidiu pe câmp”

Fotbal

Comentarii

Gheorghe Hagi a început cu elan proiectul de la Ovidiu, dar după spusele ”Regelui”, la ultima conferinţă, se pare că resursele s-au împuţinat în ultima vreme.

Proiectul Academia Hagi a început în 2009, iar de atunci Hagi a investit an de an mai ales din propriul buzunar. A şi câştigat din transferuri, dar încă venitul nu se compară cu investiţia, iar posibilitatea ca Viitorul să ajungă în playout l-a făcut să afirme: ”Am făcut şi eu cât pot, sunt unul mic, sunt unul la Ovidiu pe câmp, fără canalizare, am băgat, am investit  bani, să vedem ce o să iasă, dar am simţit lucrul ăsta şi nu m-a obligat nimen”, a spus Gheorghe Hagi la conferinţa de presă.

”Regele” spune că proiectul pe care l-a pornit la Ovidiu l-a sărăcit, dar nu regretă că şi-a investit averea în fotbal: ”Sunt mai sărac ca înainte, eram mai bogat înainte, m-am sărăcit, nu cum voiau să scoată colegii tăi în evidenţă că sunt bogat, că am vândut mult. Sunt mai sărac ca înainte, eram boier, după ce m-am lăsat de fotbal, acum sunt oier. Mi-a dispărut B-ul. Acum stau în trening, antrenez, am mai puţini bani, dar sunt bogat sentimental şi în interior, sunt la fotbal, iubesc fotbalul şi am făcut-o cu cea mai mare plăcere.

Am plecat de jos, cu foarte puţin, sărac, am ajuns bogat şi am zis să dau banii înapoi şi unde să-i dau, să-i bag? La fotbal”, a mai spus Hagi.

Hermannstadt – FC Viitorul, marţi, ora 20.00, Telekom Sport 1, în Cupa României.

Afla mai multe despre: liga 1viitorulgica hagi 

viewscnt
Articole similare