Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Acuze dure la adresa arbitrajului după U Craiova - Gaz Metan: "Este o clară viciere de rezultat". Papură, luat la rost de medieşeni

VIDEO | Acuze dure la adresa arbitrajului după U Craiova - Gaz Metan: "Este o clară viciere de rezultat". Papură, luat la rost de medieşeni
Comentarii

U Craiova a învins Gaz Metan Mediaş, scor 2-1, într-o partidă disputată duminică seară, dar meciul a fost marcat de fazele controversate, iar cei de la Gaz Metan cred că au fost nedreptăţiţi.

"Până acum nu am spus niciodată nimic de arbitraj, dar nu se poate să se întâmple aşa ceva. Este o clară viciere de rezultat.  Nu se poate, echipa noastră a jucat, a dominat în totalitate repriza a doua. În minutul 27, fault clar al lui Vlădoiu asupra lui Buş. De acolo s-a marcat golul doi. Nu mai spunem de faza în care Velisar pătrunde în careu şi este fault. Ce să mai facem? Sunt două faze decisive care au hotărât acest joc. Am fost mai agresivi, mai buni şi meritam victoria. Trebuie să spunem... domnul Papură face body-check-uri cu arbitrul de rezervă şi se permite. De ce? El se ia de noi. Păi să se uite la el, face body-check-uri cu Rusandu. Este mult prea mult!", a spus la finalul partidei Ionuţ Stelescu, antrenorul secund al lui Edward Iordănescu. 

Şi Ionuţ Larie, fundaşul central al lui Gaz Metan, a acuzat arbitrajul, dar şi jocul celor de la Craiova: "Noi ne-am dorit să egalăm, ei au început să tragă de timp din minutul 50, nu au mai dat mingile... nu ştiu, am sperat că putem să egalăm. Nu ştiu dacă s-au temut, dar cu siguranţă nu au mai putut. Din păcate, noi nu am reuşit să egalăm. Asta e, plecăm din nou înfrânţi acasă, dezamăgiţi, vom  vedea ce vom face în continuare".

Afla mai multe despre: gaz metanstelescularie 

viewscnt
Articole similare