Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Acuze grave la adresa arbitrului Radu Petrescu: "S-a făcut că nu vede!"

VIDEO | Acuze grave la adresa arbitrului Radu Petrescu: "S-a făcut că nu vede!"

Liga 1

Comentarii

Astra a plecat fără niciun punct de la Mediaş, dar acest lucru se putea schimba dacă Radu Petrescu ar fi acordat penalty în minutul 87, atunci când Marian Pleaşcă l-a fault în propriul careu pe Valentin Gheorghe.

Arbitrul nu doar că nu a arătat punctul cu var, dar i-a arătat şi cartonaşul galben mijlocaşului oaspeţilor. Giurgiuvenii au rămas astfel pe locul 7 în Liga I. După primele cinci etape, echipa lui Costel Enache şapte puncte, obţinute din victoriile cu FCSB şi FC Voluntari şi din remiza cu FC Botoşani.

"Penalty indiscutabil. Am trecut de el, mi-a dat peste picioare, e penalty clar. Mi-a dat cartonaş galben, s-a făcut că nu vede", a declarat Valentin Gheorghe la finalul meciului Astra - Gaz Metan.

Centralul bucureşteanul a fost luat în vizior şi de antrenorul Astrei:

"Am avut penalty clar în ultimele minute, asta e , nu a văzut Radu Petrescu. Am pierdut un meci pe care nu meritam să îl pierdem", a declarat Dan Alexa la finalul meciului Astra - Gaz Metan.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe