Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Acuzele lupilor după semieşecul în faţa lui Metaloglobus: "Se bucurau de parcă au luat campionatul"

VIDEO | Acuzele lupilor după semieşecul în faţa lui Metaloglobus: "Se bucurau de parcă au luat campionatul"

Liga 2

Comentarii

Laurenţiu Marinescu a fost dezamăgit atât de atitudinea adversarilor cât şi de arbitrajul lui Ionuţ Coza din meciul împotriva trupei antrenate de Laszlo Balint.

Metaloglobus a încurcat-o rău pe Petrolul în acest sezon. A plecat neînvinsă de pe Ilie Oană după ce a câştigat meciul din tur. iar etapa următoare echipa lui Cornăţeanu o va întâlni pe Chindia. 

"Mergem înainte, avem un meci foarte important etapa următoare şi trebuie să câştigăm. Celelalte echipe sunt doar ei şi atât, restul parcă fac antijoc. La noi toţi, aţi văzut şi dumneavoastră, zbiară, ţipă, stau pe jos, zici că dacă facem un egal cu Petrolul am luat campionatul" a fost supărat după meci Laurenţiu Marinescu. 

Nici arbitrajul nu a fost pe placut liderului Petrolului. 
 
"Noi avem arbitri de Liga 1, dar se pare că nu ştiu ce vor să arate, pentru că ne-a măcinat azi pur şi simplu. Toate deciziile mi s-au părut controversate" a încheiat decarul gazdelor. 
 
 
Antrenorul Mugurel Cornăţeanu a fost dezamăgit de jocul fotbaliştilor săi. 
 
"N-am jucat cu capul, joc modest din punctul meu de vedere. Am avut agresivitate, ne-am bătut, dar nu am jucat ce a trebuit şi ce am pregătit. Am reuşit să egalăm, iar după aceea a fost un haos total. Numai bătaie, minge lungă la bătaie. OK, am avut două bări din faze fixe, dar prea puţin am oferit azi ca joc" a spus tehnicianul la finalul jocului de pe Ilie Oană. 

Afla mai multe despre: laurenţiu marinescumetaloglobuspetrolulchindia 

viewscnt
Articole similare