Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adevăratul motiv pentru care Simona Halep n-a mai vrut să lucreze cu Van Cleemput! Ce greşeală a făcut antrenorul la Doha

Adevăratul motiv pentru care Simona Halep n-a mai vrut să lucreze cu Van Cleemput! Ce greşeală a făcut antrenorul la Doha

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep şi Thierry Van Cleemput au colaborat doar pentru o scurtă perioadă de timp, despărţirea producându-se chiar după turneul de la Doha, primul în care antrenorul a stat în loja fostului lider mondial.

Halep a pierdut finala de la Doha şi a anunţat, imediat, că a întrerupt colaborarea cu Thierry Van Cleemput. Decizia a luat prin surprindere lumea tenisului, iar adevăratul motiv a ieşit abia acum la iveală.

Se pare că Simona a fost deranjată de atitudinea pe care Van Cleemput a avut-o de-a lungul meciurilor de la Doha, după cum scrie ziare.com. Halep a fost dezamăgită de faptul că antrenorul reacţiona în mod negativ la fiecare eroare pe care ea o făcea în teren.

Obişnuită cu stilul lui Cahill, om care îi transmitea în permanenţă calm şi încredere, Cleemput reuşea doar s-o enerveze şi mai tare pe Simona.

Afla mai multe despre: halepcleemputtenis 

viewscnt
Articole similare