Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adevăratul motiv pentru care Tamaş a plecat de la Astra: "A jucat cu Craiova, apoi au apărut problemele respective"

VIDEO | Adevăratul motiv pentru care Tamaş a plecat de la Astra: "A jucat cu Craiova, apoi au apărut problemele respective"

Astra Giurgiu

Comentarii

La finalul săptămânii trecute, Gabriel Tamaş şi-a reziliat contractul cu Astra, iar acum se pregăteşte să semneze din nou cu o echipă din străinătate, aşa cum a dezvăluit preşedintele giurgiuvenilor, Dani Coman.

Deşi îşi prelungise recent contractul cu Astra, Gabi Tamaş a preferat să îşi rezilieze înţelegerea cu giurgiuvenii, înainte de finalul actualului sezon. Bogdan Andone a dezvăluit că fundaşul central de 36 de ani a avut motive întemeiate să o părăsească prematur pe Astra.

"Gabi Tamaş a avut o înţelegere cu clubul, a discutat cu conducerea. A jucat meciul cu Universitatea Craiova, dar după am înţeles că a avut nişte probleme personale.

A discutat cu Dani Coman şi au reziliat de comun acord. Promisese că va trece să-şi ia la revedere, dar încă nu a trecut. E o pierdere. Nu m-a deranjat, nu e nicio problemă că nu a reuşit să treacă. E un caracter extraordinar" , a declarat Bogdan Andone.

Afla mai multe despre: astrafcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare