Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adi Ilie şi cel mai frumos gol în tricoul României. Cum l-a exasperat pe Mondragon întreaga carieră: "Am scăpat de tine!" / "N-ai scăpat, stai liniştit!" :)

VIDEO | Adi Ilie şi cel mai frumos gol în tricoul României. Cum l-a exasperat pe Mondragon întreaga carieră: "Am scăpat de tine!" / "N-ai scăpat, stai liniştit!" :)

Top Story

Comentarii

Adrian Ilie a vorbit în cadrul emisiunii TOP INTERVIURI despre cel mai frumos gol al carierei în tricoul naţionalei: reuşita din poarta Columbiei, de la CM 1998, un lob superb peste Faryd Mondragón, portar care ulterior i-a mai devenit "victimă" în două rânduri.

După Mondialul din Franţa, Adi Ilie s-a mai întâlnit cu Mondragon în două rânduri, în Spania şi în Turcia, şi a marcat de fiecare dată.

"Cred că l-am văzut de seara golul (n.r. lobul cu Columbia, de la CM '98). Îmi făceam o imagine despre meciul de a doua zi tot timpul. În ce poziţii mă aflu sau cum ar trebui să joc. [...]

Hagi era antrenor, eu cu Pancu am marcat din 11 metri, 2-1 scor. Cu Mondragon în poartă. Am 3 meciuri contra lui şi 3 goluri. Unul la Mondiale, în '98, când juca la Zaragoza ne-am întâlnit pe culoar imediat după '98 şi mi-a spus: Ce gol mi-ai dat şi i-am spus să vezi astăzi ce gol îţi dau, nu ce a fost ăla! I-am dat şi atunci, tot 1-0 i-am bătut.



Şi când am jucat cu Galatasaray m-a întrebat dacă joc şi i-am zis că nu, că veneam după accidentare, dar o să intru. Zice: Am scăpat de tine! Nu ai scăpat, stai liniştit!
", a declarat Adrian Ilie la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Top Interviuri.

 

Afla mai multe despre: adrian iliecobramondragon 

viewscnt
Articole similare