Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adi Popa a fost prezentat oficial la FCSB. Cum a ajuns să revină în Liga I: "M-a sunat domnul Becali"

VIDEO | Adi Popa a fost prezentat oficial la FCSB. Cum a ajuns să revină în Liga I: "M-a sunat domnul Becali"

FCSB

Comentarii

Adi Popa a revenit la FCSB şi a fost prezentat oficial la gruparea roş-albastră. Mijlocaşul a fost împrumutat în acest sezon de la Reading şi va purta numărul 88 la echipa pregătită de Vergil Andronache.

"Am vorbit cu domnul Becali la telefon săptămâna trecută şi am stat şi m-am gândit la ce este mai bine pentru mine şi am ajuns la concluzia că este foarte bine să revin, să încep să joc din nou, să am continuitate. Am făcut pregătirea, am jucat chiar săptămâna trecută un meci de 90 de minute, meci amical, n-am jucat încă niciun meci oficial, însă mă simt pregătit.

Ce-mi poate oferi FCSB-ul... FCSB-ul mă plăteşte, atâta tot. Eu ce pot oferi? Asta e întrebarea. Eu cred că mă simt foarte bine şi pot oferi, ca şi în trecut, să-mi pun calităţile în slujba echipei şi să avem rezultate.

Îmi plac provocările, e o provocare foarte interesantă. E o conjunctură în momentul acesta locul din clasament, că nu e un secret că sunt foarte mulţi accidentaţi, meciurile din Europa, s-au menajat jucători şi mai mulţi factori adunaţi au dus pentru moment în situaţia asta. Dar eu am încredere că în scurt timp se va remedia. 

Pentru mine, naţionala a fost întotdeauna un obiectiv. Mai ales în ultimele două împrumuturi, când am ales să plec la echipele respective, am ales să plec ca să joc şi să revin în circuit" , a spus Adi Popa.

Afla mai multe despre: fcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare