Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adi Popa a tras un semnal de alarmă după o nouă înfrângere a Voluntariului în Liga 1: "Trebuie să arătăm o altă faţă!"

VIDEO | Adi Popa a tras un semnal de alarmă după o nouă înfrângere a Voluntariului în Liga 1: "Trebuie să arătăm o altă faţă!"

FC Voluntari

Comentarii

Adi Popa (32 de ani) a tras un semnal de alarmă după a treia înfrângere consecutivă a Voluntariului în Liga 1. "Motoreta" e sigur că jucătorii vor scoate echipa din situaţia grea în care se află în prezent, după această serie neagră.

FC Voluntari a fost învinsă de FC Argeş la Piteşti, cu 2-1, cu Adi Popa pe teren. Fostul fotbalist de la Chiajna sau FCSB a vorbit la finalul meciului.

"Noi am ajuns în situaţia acesta, tot noi trebuie ca etapa următoare să arătăm o altă faţă. Legat de meciul din seara aceasta, consider că ei s-au adaptatat mai bine la suprafaţa de joc şi au profitat, şi ne-au învins. Noi am încercat să jucăm mai mult fotbal.", a spus Adi Popa, după meci.

Popa l-a rugat pe fostul său coleg, Prepeliţă, să facă schimb de tricouri: "Am o colecţie, tricoul lui de la FC Argeş nu îl aveam. Am vorbit de dinainte de meci şi a zis să schimbăm pentru că nu ştie ce se întâmplă în a doua repriză suntem prieteni foarte buni.", a mai spus Adi Popa.

FC Argeş - FC Voluntari 2-1, în Liga 1

FC Argeş a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a noua a Ligii I.

Au marcat Meza Colli ’33 şi Grecu ’55 pentru învingători, respectiv I. Gheorghe ’66 (penalti) pentru FC Voluntari.

În minutul 90+2, de la oaspeţi a fost eliminat Balaur, el primind al doilea cartonaş galben.

FC Argeş: Micle – Tofan, Leca, Maric, Muşat (Şerbănică ’90) – Drăghici (Marakis ’78), Şerban, Prepeliţă, Grecu (Popa ’63) – Meza Colli – Blejdea (Mirica ’78). Antrenor: Ionuţ Moşteanu.

FC Voluntari: Rîmniceanu – C. Costin, Balaur, Armaş, Kocic (Vlad ’60) – Borţoneanu (Lopes ’46), De Lucas, I. Gheorghe – Mailat (Mihai ’79), Betancor (Stoica ’70), A. Popa (Anderson ’60). Antrenor: Mihai Teja.

Afla mai multe despre: adi popafc voluntariliga 1 

viewscnt
Articole similare