Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adi Popa, nemulţumit după primele minute în tricoul celor de la FC Voluntari, în înfrângerea cu Viitorul. "Am dat cât am putut din punct de vedere fizic"

VIDEO | Adi Popa, nemulţumit după primele minute în tricoul celor de la FC Voluntari, în înfrângerea cu Viitorul. "Am dat cât am putut din punct de vedere fizic"

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul Adrian Popa (32 de ani) a bifat primele sale minute în tricoul celor de la FC Voluntari, luni seară, în înfrângerea de pe teren propriu, scor 0-2, într-o partidă din etapa a 7-a a Ligii 1. Fostul jucător al celor de la FCSB a fost titular şi a fost schimbat cu Răzvan Grădinaru în minutul 77.

FC Voluntari a cedat greu, luni seară, pe teren propriu, scor 0-2, confruntarea cu Viitorul Constanţa. Primul gol al oaspeţilor a fost marcat după o gravă greşeală în defensivă, a lui Costin. Cel de-al doilea gol a picat la ultima fază a partidei.

La formaţia antrenată de Mihai Teja a fost titularizat în premieră fostul jucător de la Chiajna, FCSB, Reading sau Ludogoreţ, Adi Popa, cel care se află în căutarea tonusului fizic optim pentru duelurile din Liga 1.

"Am dat cât am putut din punct de vedere fizic la nivelul la care sunt acum. Mai am nevoie de câteva meciuri la readaptare la ritmul de meci, pentru că aici sufăr. Consider că am arătat o faţă frumoasă. Consider că un meci nul era echitabil la cum au marcat, pe greşeala noastră copilăroasă. Am avut cinci ocazii destul de clare. Obiectivul e să nu mai existe emoţiile de anul trecut. Trebuie să avem un joc consistent. Suntem pe un drum bun. Contează meciul următor şi aşa e şi în cariera mea"

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare