Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adi Popa nu se mai ascunde şi iese la atac: "Nu îmi convine deloc asta" Cine este ţinta mijlocaşului

VIDEO | Adi Popa nu se mai ascunde şi iese la atac: "Nu îmi convine deloc asta" Cine este ţinta mijlocaşului

FCSB

Comentarii

Fotbalistul reîntors la FCSB în această vară este nemulţumit de statutul de rezervă. Iar cifrele vin în spijinul său.

Astfel din 10 meciuri în care a prins foaia, fotbalistul a fost doar de trei ori titular. 
 
"Vă daţi seama că nu este o situaţie foarte plăcută, este foarte frustrant să ştiu că sunt al 5-lea, al 6-lea sau al 7-lea... nici nu ştiu al câtelea pe postul meu. Dar nu îmi rămâne decât să mă pregătesc, să îmi văd de treaba mea, să intru bine şi să ajut echipa cum pot.Vă daţi seama că este foarte greu să te motivezi, să ştii că te-ai antrenat bine şi că lustruieşti banca etapă de etapă. Dar asta este situaţia, mă adaptez, încerc să rămân acelaşi, să mă pregătesc bine, să mă feresc de accidentări şi să ofer un randament cât mai bun, pentru mine în primul rând. Şi dacă eu o voi face bine, cu siguranţă voi ajuta şi echipa" a spus jucătorul de 31 de ani. 
 
Adi Popa mai are un an contract cu cei de la Reading. Fotbalistul a fost împrumutat de englezi la FCSB până la expirarea angajamentului cu divizionara secundă din Albion. 
 
"Cum să îmi convină această postură de rezervă? Dar îmi asum, a fost decizia mea. Nu la asta mă aşteptam, dar nu am ce să fac acum. Până la vară trebuie să rămân serios şi să reuşesc să mă feresc de accidentări. Cât intru pe teren, 5-10-15 minute, să o fac într-un mod cât mai bun, să arăt că sunt un jucător bun şi să demonstrez că poate atunci când sunt ţinut pe bancă, este nemeritat" a adăugat fotbalistul. 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: fcsbadi popatitlucfr clujrezervă 

viewscnt
Articole similare