Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adi Popa s-a împăcat cu Argeş Vintilă: ”Da, am discutat, ca de la antrenor la jucător”. Ce spune despre rivalitatea cu Man şi Moruţan

VIDEO | Adi Popa s-a împăcat cu Argeş Vintilă: ”Da, am discutat, ca de la antrenor la jucător”. Ce spune despre rivalitatea cu Man şi Moruţan

Fotbal

Comentarii

Adi Popa a primit o şansă de la Bogdan Argeş Vintilă să demonstreze că îl poate înlocui pe Dennis Man în primul ”11” şi nu l-a dezamăgit pe antrenorul FCSB. Mijlocaşul a intrat foarte bine în meciul cu Hermannstadt şi a reuşit chiar să îşi treacă numele pe lista marcatorilor.

”Ne bucurăm că am câştigat la o diferenţă aşa mare, am dominat de la început până la sfârşit, deşi în a doua, după ce am înscris folul patru, ne-am relaxat puţin şi nu am mai păstrat acelaşi ritm. Dar la final rămâne scorul şi asta ne bucură, cred că este cea mai mare diferenţă din acest campionat. Echipa creşte de la meci la meci şi asta este foarte important”, a spus Adi Popa la finalul meciului.

Adi Popa s-a plâns conducerii FCSB de faptul că este rezervă, chiar şi acum, când titularul de drept al postului, Dennis Man, este accidentat. ”Motoreta” a dezvăluit că a avut o discuţie vis-a-vis de acest lucru şi cu antrenorul Vintilă.

”Da, am discutat, ca de la antrenor la jucător. Am intrat cu Chindia, consider că am intrat bine şi mi-am făcut treaba şi normal era să mi se ofere o şansă. Mi s-a oferit în seara aceasta, mă bucur că am profitat de ea. Sunt conştient că trebuie să dau maxim la fiecare meci, pentru că suntem foarte mulţi jucători pe post, este o concurenţă foarte mare. Sunt cu Man, cu Moruţan... jucători de echipă naţională, tineri de perspectivă, şi trebuie să joc fiecare meci la 100% şi să am şi reuşite, nu doar să joc.

Domnul Vintilă mi-a spus clar că contează mai mult ceea ce fac pe teren şi e normal ca aşa să se întâmple. Şi asta am şi făcut, am intrat să îmi fac treaba ca un fotbalist profesionist.

Bineînţeles, vor veni şi meciuri în care probabil nu îmi va ieşi, voi avea o evoluţie mai slabă, dar eu voi fi mulţumit, pentru că ştiu că voi intra şi voi da 100% din ce pot în momentul acela”, a mai spus Popa.

Afla mai multe despre: adi popafcsb,  

viewscnt
Articole similare