Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adi Vasile, declaraţii înainte de meciul cu Ferencvaros din Liga Campionilor: "Ştim ce ne aşteaptă şi suntem pregătiţi"

VIDEO | Adi Vasile, declaraţii înainte de meciul cu Ferencvaros din Liga Campionilor: "Ştim ce ne aşteaptă şi suntem pregătiţi"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti dispută mâine, de la ora 17.00, meciul din Liga Campionilor cu Ferencvaros Budapesta, în Sala Polivalentă din Capitală, tot fără spectatori din cauza restricţiilor generate de pandemia de Coronavirus. În această săptămână, staff-ul tehnic a fost completat de Mehmedalija”Dado” Mulabdic, noul antrenor cu portarii.

Două victorii, o înfrângere şi un meci amânat. Aşa arată bilanţul CSM-ului înainte de jocul cu unguroaicele de la FTC.

Adi Vasile, antrenorul ”tigroaicelor” speră ca fetele sale să facă uitată înfrângerea din Norvegia, iar cel mai potrivit moment este duelul cu formaţia maghiară. Unul tăios, în cele mai multe situaţii.

”Mereu e dificil să joci împotriva lui FTC, au relaţii de joc construite în mulţi ani, au viteză de joc şi de pasare foarte bună. Dacă nu le oprim, viteza lor comparată cu gabaritul nostru în apărare ar da un avantaj pentru ele. Cu siguranţă ştim ce ne aşteaptă şi suntem pregătiţi. Ele sunt luptătoare, aşa cum am văzut şi în ultimul meci din Danemarca, unde au reuşit să câştige, deşi n-au avut multe jucătoare” – Adi Vasile, antrenor CSM Bucureşti.

Şi handbalistele CSM-ului sunt puse în gardă şi ştiu ce le aşteaptă.        

”Au aceeaşi echipă de mult timp, se cunosc foarte bine, în ultimul joc s-au impus în Danemarca şi nu e uşor de câştigat acolo. Vor juca în stilul lor, rapid. FTC a avut probleme cu Coronavirusul, nu ştiu cine este apt şi cine nu, dar grupul lor este foarte solid, fetele sunt unite” – Jelena Grubisic, portar CSM Bucureşti.

Revine Neagu!

Bucureştencele au primit veşti bune în cursul acestei săptămâni, când liderul Cristina Neagu a revenit la antrenamente. Căpitanul echipei a stat 14 zile în izolare după ce a fost diagnosticată cu Covid-19. Partea goală a paharului o reprezintă situaţia incertă a Alexandrinei Cabral Barbosa.

”Cristina a revenit la antrenamente de joi, după două săptămâni acasă este evident că ritmul ei a avut de suferit, dar calitatea pe care o are poate compensa aceste pauze. Trebuie să avem însă răgaz cu ea. Sandy Barbosa este în recuperare după accidentarea musculară din Norvegia. Este pe drumul cel bun, vom vedea la ora jocului cu FTC dacă ne putem baza pe ea” – Adrian Vasile, antrenor CSM Bucureşti.

Le e dor de suporteri

Cum meciul cu Rostov a fost amânat, disputa cu FTC este practic a doua pe teren propriu pentru ”tigroaice” în actuala ediţie a Ligii Campionilor. Lipsa spectatorilor le dă un sentiment ciudat celor de la CSM, obişnuiţi cu Sala Polivalentă plină la astfel de întâlniri.

”Sper să nu mă obişnuiesc cu această atmosferă, deşi aceasta va fi realitatea noastră în viitorul apropiat. Când mă uit la meciurile din trecut şi aud zgomotul creat de fani mă şi sperii uşor şi mă gândesc: ”Doamne, unde a dispărut atmosfera asta”? Ne lipsesc spectatorii, într-adevăr, dar Sala Polivalentă are pentru noi o energie aparte” – Adi Vasile, antrenor CSM Bucureşti.

”Atmosfera este ciudată cu sala goală, îmi aud colegele de la echipă şi oamenii de la club care ne susţin. Îmi pare rău că nu sunt şi fani, ei crează o atmosferă specială, una dintre cele mai frumoase din Europa, cu siguranţă” – Jelena Grubisic, portar CSM Bucureşti.

Afla mai multe despre: adi vasilecsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare