Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adi Vasile, înainte de meciul cu Bietigheim: ”Nu tratăm acest meci ca pe unul de vacanţă”

VIDEO | Adi Vasile, înainte de meciul cu Bietigheim: ”Nu tratăm acest meci ca pe unul de vacanţă”

Handbal

Comentarii

Adi Vasile, secundul CSM Bucureşti a vorbit la Telekom Sport înaintea partidei Bietigheim. Iată ce spune ajutorul lui Dragan Dukic despre partida de duminică şi despre perioada pe care o traversează echipa sa.

CSM Bucureşti-Bietigheim se joacă duminică de la ora 17:15, în direct la Telekom Sport 1. Vasile crede că partida reprezintă o bună oportunitate pentru elevele sale de a mai spăla din imaginea ruşinoasă lăsată în partida cu Kristiansand:

”Cred că este o şansă pentru noi să spălăm puţin din imaginea lăsată de echipa noastră contra celor de la Kristiansand. Nu tratăm deloc acest meci ca şi cum ar fi unul de vacanţă”

”Traversăm o perioadă ceva mai bună, desigur meciul din Ungaria este cel care ne-a dat liniştea din acest final, mai ales că am jucat mai bine. Mai avem un singur meci şi cred că doar viitorul ne poate spune cât am rezolvat până acum din probleme”

”În ultimii ani, am avut multe jucătoare la turneele finale. Timpul lucrează în defavoarea echipelor de top e clar, dar pe undeva totul se compensează. După un CE poţi să vii cu o energie nouă. Nu văd ca pe o problemă participarea noastră la turneul final. Dimpotrivă este o onoare” a explicat Adi Vasile în intervenţia de la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: csm bucureştiadi vasilecsm bucureşti - bietigheim 

viewscnt
Articole similare