Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adi Vasile, încântat de ultimele lovituri date de CSM Bucureşti: "Suntem precum un Moş Crăciun un pic întârziat"

VIDEO | Adi Vasile, încântat de ultimele lovituri date de CSM Bucureşti: "Suntem precum un Moş Crăciun un pic întârziat"

Handbal

Comentarii

Antrenorul principal al lui CSM Bucureşti, Adi Vasile, s-a arătat entuziasmat de reluarea colaborării dintre CSM Bucureşti şi Per Johansson.

Antrenorul suedez Per Johansson, cu care echipa de handbal feminin CSM Bucureşti cucerea medaliile de bronz în Liga Campionilor din 2017 şi 2018, revine pe banca tehnică, în calitate de secund, alături de Adrian Vasile.

Înainte de meciul din Liga Campionilor cu Ferencvaros, Adi Vasile a vorbit despre ultimele mutări de la CSM Bucureşti. Cristina Neagu a semnat prelungirea contractului, iar Per Johansson a fost numit secund: "E precum o echipă mai bună. Cu siguranţă e un sentiment de multă siguranţă tot timpul când suntem împreună. Sperăm să fie un plus pentu echipă. Avem o relaţie foarte foarte de muncă, o chimie tare bună de muncă şi cred că toată lumea ştie că împreună facem o echipă bună. Asta încercăm să facem şi aici. Multe veşti bune în ultimele zile... Prelungiri de contracte, veniri. Suntem precum un Moş Crăciun un pic întârziat. Avem speranţa că va mai veni şi în zilele viitoare câte ceva. 

Aşa cum echipa din teren trebuie să fie foarte bună, aşa şi echipa din staff trebuie să fie foarte bunpă, venirea lui aduce calitate şi o să fim o echipă mai bună acum. Exceptându-o pe Nora sunt toate jucătoarele şi ne apropiem de o premieră pentru sezonul ăsta şi e un sentiment tare bun. 

Acum în Polivalentă un meci aparte. Mereu când jucăm împotriva lor sau a unei echipe din Ungaria e un meci aparte şi atmosfera din tribune o să fie aşa cum o ştim", a declarat Adi Vasile. 

Afla mai multe despre: adi vasilecsm bucurestiper johanssoncsm bucuresti ferencvaros 

viewscnt
Articole similare