Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adi Vasile şi CSM Bucureşti, în faţa meciului cu liderul din grupa de Liga Campionilor: "E o echipă agresivă, cu multe jucătoare tinere, care te stresează foarte mult"

VIDEO | Adi Vasile şi CSM Bucureşti, în faţa meciului cu liderul din grupa de Liga Campionilor: "E o echipă agresivă, cu multe jucătoare tinere, care te stresează foarte mult"

Handbal

Comentarii

Antrenorul lui CSM Bucureşti, Adi Vasile, a prefaţat meciul dintre CSM Bucureşti şi Metz, din Liga Campionilor.

CSM Bucureşti primeşte vizita lui Metz, duminică, de la 15:30, într-un meci care va putea fi urmărit pe Telekom Sport şi pe telekomsport.ro. 

 

În acest moment, CSM Bucureşti este pe ultimul loc al grupei, cu 3 puncte, la doar două puncte de locul patru, ultimul care asigură calificarea. Metz este pe primul loc, cu 8 puncte. 

"Crucial cred că e un cuvânt foarte greu şi nu cred  că e real, dar e cu siguranţă un meci foarte important. E primul nostru meci acasă din main Round, după atâtea luni de zile, aşa că eo ocazie şi să îndreptăm imaginea primului meci, din Ungaria, dar acela face deja parte din trecut. E un meci dificil, e un meci greu, dar nu e crucial. Poate cu atât mai bine că suntem într-o situaţie în care cuvântul relaxare nu are cum să intre în capul nostru. 

E o echipă neînvinsă, o echipă foarte bună, o echipă agresivă, cu multe jucătoare tinere, care sunt foarte mobile, care te stresează foarte mult, care încearcă să te scoată din ritm. E o echipă împotriva căreia în primul şi în primul rând trebuie să alergi foarte bine, pentru că te vor presa 60 de minute cu alergarea asta, nu e niciun fel de secret", a declarat Adi Vasile. 

Pe banca lui Metz este Emmanuel Mayonnade, campion mondial: "Da, e interesant, Emmanuel e un băiat tânăr, e de vârstă cu mine aproape. Sigur, el de la 22 de ani antrenează, dar o să fie interesant. E un meci cu doi antrenori tineri pe bancă. El e deja campion mondial, are atât de multe rezultate făcute, aşa că e o ocazie bună", a mai spus antrenorul lui CSM Bucureşti.  

Afla mai multe despre: adi vasilecsm bucuresti metzcsm bucuresticsm bucuresti liga campionilor 

viewscnt
Articole similare