Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adi Vasile şi Dragana Cvijic au reacţionat după victoria CSM-ului cu Bietigheim! Primele veşti despre accidentarea Cristinei Neagu

VIDEO | Adi Vasile şi Dragana Cvijic au reacţionat după victoria CSM-ului cu Bietigheim! Primele veşti despre accidentarea Cristinei Neagu

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a revenit în cursa calificării directe în sferurile Ligii Campionilor, după ce a învins-o la 10 goluri diferenţă pe Bietigheim. Tigroaicele au acuzat absenţa Cristinei Neagu, accidentată sâmbătă, doar în startul partidei, când jocul a fost unul echilibrat.

Fetele lui Adi Vasile s-au descătuşat pe final de primă repriză şi au intrat la cabine cu patru goluri avantaj, 14 la 10.

CSM şi-a continuat jocul bun şi după pauză, singurul moment mai delicat a fost atunci când nemţoaicele s-au apropiat la trei lungimi. Adi Vasile a cerut timeout în cel mai potrivit moment şi tigroaicele şi-au revenit. Au marcat nouă goluri la rând înainte să le mai lase şi pe nemţoaice să înscrie. S-a terminat 32 la 22 pentru CSM, care e pe primul loc în grupă, cu patru victorii şi o înfrângere.

"Avem de învăţat din jocul de astăzi că trebuie să jucăm timp de 60 de minute aşa cum am făcut-o azi şi apoi, cred că vom câştiga mai uşor meciurile", a spus Dragana Cvijic, după meci.



Cristina Neagu s-a accidentat la ultimul antrenemtn al CSM-ului înainte de plecare şi a lipsit de la meciul din Germania. "Medicii au consultat-o şi nu este nimic grav.  A stat acasă două săptămâni cu COVID-19, a revenit apoi cu Ferencvaros şi trebuie să avem mare grijă cu revenirea ei", a spus Adi Vasile.

 

Afla mai multe despre: csm bucuresticvijicadi vasileliga campionilor handbal 

viewscnt
Articole similare