Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adi Vasile ştie unde a făcut diferenţa Râmnicu Vâlcea, în finala Cupei României. "Trebuie să învăţăm să-l gestionăm"

VIDEO | Adi Vasile ştie unde a făcut diferenţa Râmnicu Vâlcea, în finala Cupei României. "Trebuie să învăţăm să-l gestionăm"

Handbal

Comentarii

Adrian Vasile, antrenorul echipei feminine de handbal, CSM Bucureşti, a pus înfrângerea din finala Cupa României, în faţa rivalei SCM Râmnicu Vâlcea, scor 19-22, pe seama picajului mental al jucătoarelor sale, cauzat de anumite aspecte ale jocului.

CSM Bucureşti a avut o primă repriză foarte slabă, în care a fost condusă şi cu opt goluri diferenţă, scor 7-15, însă a revenit puternic în joc, în repriza secundă, şi a fost foarte aproape să anuleze întregul ecart. Nu a reuşit acest lucru, iar SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat Cupa României, implicit şi Supercupa României.

"Într-adevăr, a fost un randament la care nici noi nu ne aşteptam. Sunt anumite situaţii în care, aspectul la care trebuie să lucrăm este cum gestionăm situaţia de frustrare pe care am avut-o. Frustrare din modul în care abordează meciul echipa adversă, dar şi de anumite decizii - ni s-a luat de foarte multe ori avantajul creat - şi nu mai ştii până unde poţi să duci o fază. Pe de altă parte, echipa din Vâlcea a făcut o primă echipă foarte bună, iar frustrarea şi neîncrederea şi-a făcut prea mult loc în capul nostru. Ştiam de la început că este una din pricipalele lor arme, sunt foarte oportuniste, dar este un lucru pe care trebuie să învăţăm să-l gestionăm pe viitor, fiindcă acesta este ritmul de joc", a declarat Adi Vasile, la finalaul partidei din Sala Polivalentă din Capitală.

"Vreau să felicit echipa din Vâlcea, fiindcă au făcut o primă repriză foarte bună. Acum ştim cum va fi noul sezon şi că trebuie să începem meciurile mai tare, mai decise. Sunt fericită pentru repriza a doua, în care am arătat încredere, am muncit, iar Vâlcea a înscris doar şapte goluri într-o repriză. Asta înseamnă să căputem să fim tari pe apărare", a declarat şi Siraba Dembele, handbalist celor de la CSM Bucureşti.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare