Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adi Vasile, un antrenor fericit după succesul clar al "tigroaicelor" cu Ferencvaros: "Nu căutăm perfecţiunea. Poate n-a fost cel mai bun meci, dar e victorie"

VIDEO | Adi Vasile, un antrenor fericit după succesul clar al "tigroaicelor" cu Ferencvaros: "Nu căutăm perfecţiunea. Poate n-a fost cel mai bun meci, dar e victorie"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a învins clar pe Ferencvaros în grupele Ligii Campionilor, iar la finalul partidei Adi Vasile a fost un antrenor fericit, chiar dacă, după cum chiar el a recunoscut, n-a fost cel mai bun meci al "tigroaicelor".

CSM a câştigat contra lui Ferencvaros, 25-19, iar echipa bucureşteană a acumulat şase puncte după patru meciuri jucate în grupa A a Ligii Campionilor. După partidă, Adi Vasile a spus că el nu caută perfecţiunea în jocul de handbal şi e bucuros pentru succesul "tigroaicelor", chiar dacă acestea n-au făcut cel mai bun meci.

"Câteodată trebuie să încercăm să nu căutăm perfecţiunea, e un lucru pe care mi l-am spus toată viaţa şi îl spun şi jucătoarelor. Da, poate nu este cel mai bun meci de handbal pe care l-am făcut, cu siguranţă, dar e o victorie foarte clară. Fiecare jucătoare este foarte importantă în echipă. Nu cred că vreo jucătoare vreodată o să poată să câştige de una singură. Este strict un sport de echipă şi Cristina este o jucătoare de echipă", a spus Adi Vasile, după meci, la Telekom Sport.

Cristia Neagu a marcat şase goluri pentru CSM Bucureşti, la primul meci după ce s-a vindecat de COVID-19, dar Dembele a fost golghetera meciului, cu nouă reuşite. CSM Bucureşti joacă următorul meci cu Bietigheim, duminică, 25 octombrie, în direct la Telekom Sport, iar Adi Vasile a vorbit şi despre partida contra nemţoaicelor.



"Este o echipă pe care nu ai voie să o subestimezi pentru că are în componenţă nişte jucătoare cu foarte multă experienţă la nivel internaţional şi în momentul în care ele vor avea o zi bună vor putea să facă diferenţa împotriva oricărei echipe din grupă", a mai spus Adi Vasile.

Afla mai multe despre: adi vasilecsm bucurestiliga campionilorhandbal 

viewscnt
Articole similare