Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adrian Falub, antrenor U Cluj, după a 11-a remiză din ultimele 14 etape: "Am luat un gol copilăresc"

VIDEO | Adrian Falub, antrenor U Cluj, după a 11-a remiză din ultimele 14 etape: "Am luat un gol copilăresc"

Fotbal

Comentarii

Universitatea Cluj şi FC Argeş au încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), vineri seară, pe Cluj Arena, în prima partidă din liga secundă din anul 2020, în runda cu numărul 22.

Rezultatul este unul mulţumitor pentru oaspeţii antrenaţi de Ionuţ Badea. FC Argeş a deschis scorul cu două minute înainte de fluierul final al primei reprize, prin Andrei Blejdea, însă nu a reuşit să ţină de rezultat până la final. În minutul 77, Sebastian Mailat, fostul jucător al rivalei CFR Cluj a scăpat pe contraatac şi, chiar dacă avea marcaj strâns, l-a învins pe portarul Ducan, stabilind scorul final.
 
Pentru U Cluj a fost a fost a 11-a remiză Liga a 2-a, din ultimele 14 etape, şi al nouălea rezultat de 1-1. Punctul nu are cum să mulţumească formaţia lui Adrian Falub, care rămâne pe locul 13 în clasament, însă mai poate pierde o poziţie dacă Ripensia o învinge sâmbătă pe Metaloglobus.
 
"Cred că am văzut o echipă care a vrut să joace, a încercat să joace. Am luat un gol copilăresc. Nu poţi să iei gol de la prima minge pe care am avut-o pe spaţiul porţii am luat gol şi ne-a dereglat un pic lucrul acesta. Până la urmă e un rezultat echitabil", a spus Falub, la finalul partidei.
 
În schimb, oaspeţii de la FC Argeş au plecat mulţumiţi de la Cluj. Punctul obţinut îi menţine printre poziţiile fruntaşe ale Ligii a 2-a, cu şanse reale la promovarea în Liga 1, pe locul 4.
 
"A fost un meci de luptă, disputat, de început. Mă aşteptam să existe încrâncenare. Până la urmă e un punct câştigat, dacă mă uit per ansamblu", a declarat şi Ionuţ Badea.
 
Sebastian Mailat (22 de ani) a fost cedat în această iarnă de CFR Cluj la U Cluj, iar jucătorul a închis definitiv acest capitol trist din viaţa sa. Mailat a debutat cu gol la U Cluj şi speră ca prin evoluţiile sale să revină pe prima scenă a fotbalului românesc. De preferat împreună cu colegii de la U Cluj.
 
"Mă bucur foarte mult că am marcat, dar îmi pare rău că nu am reuşit să luăm cele 3 puncte. Nu mă interesează CFR Cluj, eu am contract cu U Cluj şi mă gândesc doar la echipa mea", a declarat şi Sebastian Mailat.

Etapa următoare, FC Argeş primeşte vizita celor de la CS Mioveni, în derby-ul local, dar şi al clasamentului, formaţia din Mioveni fiind pe locul doi. În aceeaşi rundă, U Cluj se va deplasa pe terenul celor de la SCM Gloria Buzău.

Afla mai multe despre: u clujcfr clujmailat 

viewscnt
Articole similare