Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Adrian Falub se duce în Liga a 2-a dezamăgit: "Am avut jucători care n-au jucat niciun minut şi a doua zi au fost accidentaţi"

VIDEO | Adrian Falub se duce în Liga a 2-a dezamăgit: "Am avut jucători care n-au jucat niciun minut şi a doua zi au fost accidentaţi"
Comentarii

Concordia Chiajna a pierdut şi ultimul meci din Liga 1 şi se duce în al doilea eşalon de pe ultimul loc din play-out, iar Adrian Falub, cel care i-a antrenat pe ilfoveni în ultima jumătate de an s-a declarat dezamăgit de jucătorii săi.

"Unii sunt cu experienţă mare, au fost plătiţi nu numai la zi, de când am venit eu au luat şi salariul în avans şi s-au comportat, nu neapărat fotbalistic vorbim aici, vorbim de un context uman, nu au avut un comportament normal pentru nişte jucători în care un club a investit. Secundul nostru, Marius Şuler, a făcut mai multe antrenamente decât Gesan de exemplu. Are mai multe antrenamente făcute, statistic. La multe meciuri nu am avut rezerve. Am avut jucători care n-au jucat niciun minut şi a doua zi au fost accidentaţi", au cuvintele lui Falub la flash interviu. 

Tehnicianul în vârstă de 47 de ani îşi asumă şi el o parte din vina retrogradării: "Eu mi-am făcut mea culpa, mi-am asumat responsabilitatea pentru rezultate dar ar fi cazul să le arăt un pic obrazul şi jucătorilor pentru că, la cum s-au comportat anul ăsta, nu au fost corecţi faţă de ei, în primul rând, ca fotbalişti, şi faţă de club"

Întrebat dacă va mai continua şi în Liga a 2-a, Falub nu a avut un răspuns cert: "Nu ştiu câtă încredere mai au ei în mine pentru că e prima dată în cariera mea când mi se întâmplă să nu îmi îndeplinesc obiectivul".

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe