Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adrian Falub şi-a ieşit din minţi la finalul partidei "U"Cluj - CS Mioveni. A intrat în conflict cu căpitanul oaspeţilor. "Dacă are vreo problemă, să vină să o rezolvăm"

VIDEO | Adrian Falub şi-a ieşit din minţi la finalul partidei "U"Cluj - CS Mioveni. A intrat în conflict cu căpitanul oaspeţilor. "Dacă are vreo problemă, să vină să o rezolvăm"

Liga 2

Comentarii

Antrenorul principal al celor de la "U" Cluj, Adrian Falub a izbucnit nervos la finalul partidei cu CS Mioveni, încheiată la egalitate, scor 2-2. Tehnicianul şi-a ieşit din minţi în momentul în care căpitanul celor de la Mioveni l-ar fi înjurat.

La finalul partidei dintre "U" Cluj şi CS Mioveni s-au încins spiritele pe teren. Gazdele au acuzat maniera de arbitraj, iar o parte a jucătorilor oaspeţi au sărit în apărarea brigăzii de arbitri. Scandalul a escaladat rapid, iar clujenii şi-au îndreptat atenţia asupra echipei adverse. Adrian Falub a făcut o criză de nervi în momentul în care a fost înjurat de căpitanul celor de CS Mioveni, Ionuţ Burnea. Antrenorul de 48 de ani a făcut precum un leu în cuşcă, fiind cu greu potolit de jucătorii săi şi arbitrii partidei să nu ajungă în preajma fotbalistului.

La un moment dat, Ionuţ Burnea s-a întors către Adrian Falub pentru a-şi cere scuze, însă starea de nervozitate atinsese cote prea mari. Adrian Falub nici nu a vrut să îl vadă. În schimb, s-au aruncat invective şi de-o parte şi de cealaltă.

"Nu am avut nicio ieşire nervosă. Căpitanul lor? Ăla nu e căpitan, ăla e un jucător care vine şi înjură antrenorul advers şi vorbeşte urât, nu aveam nicio treabă cu el. Eu vroiam să vorbesc cu arbitrii, cu ei aveam treabă, cu arbitrii aveam eu treabă şi a venit şi mi-a vorbit urât, asta a fost, nu a fost nicio ieşire nervoasă.  Am vrut să-l întreb care e problema lui, dacă are vreo problemă, să vină s-o rezolvăm", a povestit Falub, la interviurile de după partidă.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare