Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adrian Mihalcea a lămurit situaţia lui Cosmin Contra: "Nu există nicio ofertă de la U Craiova". Cu cine a discutat, de fapt, fostul selecţioner

VIDEO | Adrian Mihalcea a lămurit situaţia lui Cosmin Contra: "Nu există nicio ofertă de la U Craiova". Cu cine a discutat, de fapt, fostul selecţioner
Comentarii

Adrian Mihalcea, unul dintre secunzii lui Cosmin Contra din timpul mandatului avut pe banca echipei naţionale României, a lămurit situaţia fostului selecţioner.

Cosmin Contra a purtat mai multe discuţii în ultima vreme pentru a reveni pe bancă, însă nu şi cu Universitatea Craiova, susţine Mihalcea.

"Nu există (n.r. - vreo ofertă de la U Craiova). S-a interpretat greşit. Am spus că dacă ar fi o discuţie între cei doi, cred că ar fi un club unde s-ar putea face performanţă. Dar eu nu am spus niciodată că Cosmin are ofertă de la Craiova. Şi chiar dacă ar avea, Cosmin ar fi acela care ar trebui să vorbească.

Ceea ce ştiu este că Cosmin a avut discuţii cu alţi impresari, cu alte echipe, dar deocamdată nu s-au concretizat. Asta vă spun sigur. Restul, ceea ce îşi doreşte el, ceea ce îşi doreşte Craiova, e fix problema lor", a declarat Adrian Mihalcea.

Cosmin Contra, fără angajament după despărţirea de echipa naţională

Cosmin Contra a preluat echipa naţională la 17 septembrie 2017, înlocuindu-l pe germanul Christoph Daum. În locul lui a fost numit Mirel Rădoi, pe 27 noiembrie. De atunci, Cosmin Contra este liber de contract.

Afla mai multe despre: mihalcea 

viewscnt
Articole similare