Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adrian Mihalcea, ca Dan Petrescu! Antrenorul lui Dinamo s-a dus fix spre el şi a făcut un gest clar

VIDEO | Adrian Mihalcea, ca Dan Petrescu! Antrenorul lui Dinamo s-a dus fix spre el şi a făcut un gest clar
Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Adrian Mihalcea, a fost nevoit să-l imite pe tehnicianul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, în debutul partidei cu Academica Clinceni.

LIVE VIDEO | Academica Clinceni - Dinamo 0-0

În echipa de start a lui Dinamo şi-a făcut apariţia Ioan Borcea, un mijlocaş de doar 17 ani, care a fost folosit doar pentru ca alb-roşii să respecte regula U21. După doar un minut şi câteva secunde, Adrian Mihalcea a efectuar prima schimbare, dintre cele cinci disponibile. 

Tânărul Ioan Borcea a fost înlocuit cu experimentatul Vali Lazăr, în echipa lui Dinamo. Imediat după ce a părăsit terenul, Ioan Borcea a fost întâmpinat de Adrian Mihalcea, care l-a luat în braţe şi l-a consolat pe tânărul dinamovist. 

Echipele de start Academica Clinceni - Dinamo

  • Clinceni: Vâlceanu - G. Matei, Kontoes, Albu, Dobrescu - Şut, Cebotaru (C), R. Ion - F. Achim, Vojtus, Buziuc.
  • Rezerve: Ureche - Humanes Munoz, Markovic, Merloi, Vanghele, Susu, Ilie.
  • Dinamo: Straton - Sorescu, Puljic (C), M. Popescu, Skovajsa - V. I. Borcea, Mrzljak, Răuţă, Fabbrini - Moldoveanu, D. Popa.
  • Rezerve: Piscitelli - R. Grigore, Kilyen, Sin, Şerban, Lazăr, Montini, Bani, Neicuţescu.

Dan Petrescu a făcut o schimbare în secunda 24

Dan Petrescu a fost protagonistul unui moment rar întâlnit în fotbal. În secunda 24 a meciului dintre Gaz Metan şi CFR Cluj, de pe 10 martie, antrenorul campioanei României l-a înlocuit pe debutantul Alin Fica şi l-a trimis în teren pe Adrian Păun.

"Mă fac să fiu penibil. Această regulă mă face pe mine să fiu penibil, că eu am fost penibil, să scot un jucător tânăr şi i-am luat moralul, dar asta e realitatea şi nu am ce să fac. Noi avem foarte mulţi jucători care stau în tribune, de valoare. Mi-e greu şi atunci am hotărât să-l bag pe Adiţă Păun imediat, să nu mai pierdem timpul, dar nu-mi place ce am făcut.

Normal că am vorbit cu jucătorul, dar degeaba am vorbit. El poate e fericit că a debutat, dar cum a debutat nu e bine pentru el şi nu e bine pentru fotbal. Costache nu poate să iasă, că e Under 21, că aş fi vrut să-l scot, pentru că nu a jucat prea bine pe final, dar din cauza regulii... Asta e, ce să facem?" , spunea Dan Petrescu la acel moment. 

 

Afla mai multe despre: borceadinamo 

viewscnt
Articole similare