Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adrian Mihalcea vede partea plină a paharului după înfrângerea cu FCSB. "Am avut altă atitudine. Suntem schimbaţi mult în bine"

VIDEO | Adrian Mihalcea vede partea plină a paharului după înfrângerea cu FCSB. "Am avut altă atitudine. Suntem schimbaţi mult în bine"

Fotbal

Comentarii

Dinamo a pierdut şi returul semifinalei Cupei României în faţa celor de la FCSB, scor 0-1, însă antrenorul Adrian Mihalcea este mulţumit de evoluţia formaţiei sale.

Antrenorul celor de la Dinamo, Adrian Mihalcea, s-a arătat mulţumit de evoluţia jucătorilor săi în meciul cu FCSB, raportându-se mai ales la disputa tur, atunci când "câinii" au avut o prestaţie dezastruoasă.

"Faţă de meciul tur am avut o evoluţie mult mai bună, cu mari probleme de lot. Noi calificarea am pierdut-o în tur, când am şi făcut acel meci dezastruos. Astăzi am avut altă atitudine, am luat un gol pe început de joc. Suntem schimbaţi mult în bine şi fizic faţă de ultimul meci. Păcat că nu am putut să facem mai mult", a declarat Adrian Mihalcea, după meciul cu FCSB.

Gabi Tamaş a rămas liber de contract după aventura la Astra Giurgiu, iar mai multe cluburi şi-au arătat deja interesul pentru veteranul fundaş central. Tamaş a recunoscut că nu ar exclude o revenire în "Ştefan cel Mare", însă nu se grăbeşte să ia deciziile.

"Ştiu de discuţii, am discutat şi eu cu Gabi, e un jucător extrem de important şi are o experienţă fantastică şi sunt convins că m-ar ajuta şi ar ajuta Dinamo foarte mult. Din păcate, poate să vină doar din vară şi atunci noi trebuie să rezolvăm ecuaţia campionatului", a completat Mihalcea.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare