Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Adrian Mititelu vinde U Craiova 1948! A fost deranjat de cum l-au jignit suporterii: "Acest club a fost un blestem pentru mine!"

VIDEO Adrian Mititelu vinde U Craiova 1948! A fost deranjat de cum l-au jignit suporterii: "Acest club a fost un blestem pentru mine!"

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova 1948 a pierdut un nou meci pe teren propriu, scor 0-2 în faţa celor de la FC Voluntari, iar fanii nou-promovatei au reacţionat dur.

Adrian Mititelu vinde U Craiova 1948! A fost deranjat de cum l-au jignit suporterii: "Acest club a fost un blestem pentru mine!"

Fanii olteni au ieşit la atac şi au reacţionat dur la adresa familie Mititelu, după ce echipa a ajuns la cinci infrângeri consecutive in Liga I. 

E haos in Bănie. După ce familia Mititelu a citit ce au scris fani Craiovei au decis să vândă clubul!

Adrian Mititelu, jignit de suporterii Craiovei, a decis să vândă clubul, în urma unei discuţii purtate cu fiul său chiar in această seară. Decizia tatălui a fost confirmată de Mititelu Jr. printr-un mesaj făcut public. 

"Fac această filmare pentru suporterii Craiovei. Vreau să amintesc că incă din anul 2005 când tatăl meu a cumpărat această echipă, familia Mititelu a investit suma de 22 milioane de euro. Timp de şase ani ne-am luptat cu mafia politică. In 2017 am pierdut definitiv la Curtea de Apel Bucureşti, dar noi tot nu am renunţat!

In anul 2017 am inceput din nămol. Mulţi se bucurau de acest aspect. In 2017 noi totuşi am luat-o de la capăt. Am ajuns in Liga I. Timp de 4 ani am investit suma de 10 milioane de euro. Si inca 6 milioane de euro in baza sportivă. Ei bine, observ că există o dorinţă comună pe reţelele de socializare. Am văzut că se fac presiuni asupra mea să vând şi să renunţăm.

Vă anunţ acum că echipa este de vânzare! In momentul de faţă clubul este la zi cu absolut tot. In acest moment opresc orice finanţare din partea Mititelu. Această echipă a fost un blestem pentru mine şi pentru familia mea. 

Tatăl meu a avut cu o ambiţie mare. Este la puscărie tot din cauza fotbalului. Luaţi in derădere faptul că este la inchisoare şi imi doriţi şi mie acelaşi lucru.. Ei bine eu nu o să mă complic. In numele familiei mele zic că e cel mai bine să renunţăm. voi sunteti mai mulţi pe Facebook unde voi ziceţi că noi ne batem joc, poate să vină altcineva care o să iubească clubul mai mult!", a declarat Mititelu Jr. 

Ce a scris galeria echipei U Craiova 1948:

"V-a sunat ceasul! V-am lăsat să vă acomodaţi, aţi avut la dispoziţie 6 luni, am acceptat că e un lot nou format! Dar ne-a ajuns! Ştiinţa nu e locul mercenarilor, al “talentelor” risipite sau ale măscăricilor.

De azi, dacă nu începeţi să jucaţi fotbal şi să fiţi profesionişti, nu vom mai sta să facem astfel de postări, vom trece la fapte! Luaţi-o ca pe un ultimatum, purtători de tricou Adidas. Nu vă jucaţi cu pasiunea voastră! 

Iar principalului vinovat pentru această situaţie si pentru toţi anii de agonie [...] îi dorim tot ce e mai rău şi îi transmitem ca războiul nu s-a terminat odată cu promovarea în prima ligă, aşa cum are impresia, ba chiar a devenit mai aprig. Vinde echipa [...]!”, au scris fanii pe Facebook, alături de o imagine cu chipul lui Adrian Mititelu sub semnul interzis", au scris suporterii pe pagina oficială de Facebook. 

U Craiova rămâne pe ultimele locuri ale primului eşalon. Formaţia din Bănie este pe locul 14, cu doar 15 puncte adunate.

 

Afla mai multe despre: adrian mititelufc u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare