Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adrian Mutu a intervenit în duelul declaraţiilor Marica-Piţurcă: "N-am ce să fac, trebuie să recunosc acest lucru"

VIDEO | Adrian Mutu a intervenit în duelul declaraţiilor Marica-Piţurcă: "N-am ce să fac, trebuie să recunosc acest lucru"

Echipa națională

Comentarii

Adrian Mutu n-a vrut să supere pe nimeni în duelul declaraţiilor dintre Ciprian Marica şi Victor Piţurcă, astfel că "Briliantul" i-a aprobat pe amândoi.

"Avea dreptate Ciprian, dar am câştigat cu Olanda, când era iarba foarte mare. Şi această tactică pe care o avea nea Piţi. Am avut eu divergenţele mele cu dânsul, dar nu pot să nu recunosc că e un antrenor bun. Acum nu mai ştiu cum mai e ca antrenor, dar atunci, că era puţin defensiv, era şi din cauza faptului, în special cu echipele mari, pentru că era diferenţă valorică între noi şi echipele mari. Însă are dreptate şi nea Piţi" , a declarat Adrian Mutu.

Duelul declaraţiilor între Ciprian Marica şi Victor Piţurcă

Totul a pornit de la declaraţiile pe care Ciprian Marica le-a făcut pentru Telekom Sport. Fostul atacant a dezvăluit că Victor Piţurcă, în perioada în care era selecţionerul naţionalei României, îi ruga pe jucători să strice intenţionat gazonul înaintea meciurilor cu adversari mult mai puternici precum Franţa sau Olanda.

"Ce utopie că nea Piţi se plânge de gazonul prost! Îmi aduc aminte la meciurile cu Olanda şi cu Franţa, la care terenul era impecabil, că nea Piţi ne-a pus să ne antrenăm acolo şi să băgăm multe alunecări. Bine, a fost parte din tactica de joc, să spun aşa

Voiam să stricăm puţin gazonul, pentru că era prea bun pentru adversarii pe care îi întâlneam. Dar sigur că avem nevoie de un gazon bun. Şi nu neapărat pentru rezultate, ele contează, dar spectacolul este mult mai frumos atunci când ai o suprafaţă bună de joc" , a declarat Ciprian Marica pentru Telekom Sport.

Victor Piţurcă n-a rămas dator şi i-a răspuns imediat lui Marica. Fostul selecţioner l-a ironizat pe atacantul trecut pe Şahtior Doneţk, VfB Stuttgart sau Schalke 04.

"Dacă Marica nu ştia cu coţofana, de aceea căutam terenuri proaste! Dacă ar fi ştiut, nu mai căutam. Aici, la Craiova, am jucători care ştiu cu coţofana şi de aceea am nevoie de teren biliard. Nu ştiu de unde i-a venit lui Ciprian să spună aceste lucruri. Poate am făcut şi ce spune el, nu mai ţin minte. Când jucam cu adversari care ne erau superiori din toate punctele de vedere trebuia să folosim şi noi armele noastre. Dar cu aceste arme am bătut Olanda, iar când România bate Olanda este ca şi cum ar bate Craiova pe Real Madrid. Am câştigat grupa de calificare în faţa Olandei, o performanţă extraordinară” , a spus Piţurcă.

Afla mai multe despre: piturcaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare