Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Adrian Mutu a sosit în ţară să preia naţionala de tineret: ”E o mare responsabilitate pentru mine să vin după Mirel Rădoi!”

VIDEO Adrian Mutu a sosit în ţară să preia naţionala de tineret: ”E o mare responsabilitate pentru mine să vin după Mirel Rădoi!”

Echipa națională

Comentarii

Adrian Mutu (41 de ani) este noul selecţioner al echipei naţionale de tineret a României. El a sosit în ţară şi va prelua funcţia din această săptămână.

Mutu a sosit în ţară să preia naţionala de tineret, imediat după despărţirea de Al Wahda. Fostul internaţional român a ajuns cu 3 ore întârziere la Bucureşti. Inundaţiile din Dubai au fost de vină. Miercuri va fi prezentat oficial drept noul selecţioner al naţionalei de tineret. Danemarca va fi primul adversar al lui Mutu. Meciul se va juca pe 31 martie, în România. Tricolorii mici sunt pe 2 în grupa de calificare la Campionatul European.

Adrian Mutu, noul selecţioner de la U21: ”E o mare responsabilitate pentru mine să vin după Mirel Rădoi!”

Sâmbătă, Adrian Mutu şi-a luat la revedere de la fosta sa echipă, Al Wahda printr-un mesaj de mulţumire pe contul său de Instagram. Cu "Briliantul" la cârmă, Al Wahda U21 a terminat sezonul trecut pe locul doi în campionatul de tineret din Emiratele Arabe Unite. La sosirea în ţară, noul selecţioner al echipei naţionale de tineret a explicat ce l-a determinat să accepte provocarea de la U21 şi cum a primit vestea că a fost numit selecţioner:  ”Astfel de provocări întotdeauna sunt cele care îmi plac cel mai mult şi cred că era şi timpul, după un an jumătate, de o altă provocare şi foarte importantă aşa cum este aceasta. Săptămâna trecută am primit vestea, chiar de ziua mea ca să spun aşa. Bine, cum să spun, cu mare bucurie, sunt onorat şi în acelaşi timp e şi o mare responsabilitate” a admis Adrian Mutu

Mutu resimte responsabilitatea numirii în funcţie după un antrenor cu rezultate ca Mirel Rădoi: ”Când au ales nu înseamnă că noi suntem cei mai buni sau cei mai mari antrenori. Cred că Mirel are o treabă importantă de făcut şi pe această cale îi transmit baftă, naţionala mare este prioritatea noastră, a tuturor, şi sperăm să reuşească calificarea. Iar în ceea ce mă priveşte pe mine, mare responsabilitate pentru că vin după el, după Mirel, a făcut o treabă foarte bună. E mult de muncă pentru că lucrurile nu sunt chiar aşa de roz, mai am de tras. Să ne consolidăm locul 2 şi să ne calificăm, că ăsta e de fapt obiectivul nostru” a mai spus Adrian Mutu, noul selecţioner al naţionalei de tineret.

”O să vorbesc cu Mirel ca să putem să conturăm loturile, să vedem cam ce are el nevoie la echipa mare pentru acest baraj iar în funcţie de asta îmi voi face şi eu lotul. Important e ca băieţii să vină concentraţi, să aibă disciplină, capacitate mare de sacrificiu pentru că avem datoria de a ieşi cu tricoul transpirat de pe teren atunci când jucăm pentru echipa naţionala” a mai spus Mutu, la sosirea în ţară.

Când va începe efectiv treaba pentru Adrian Mutu? ”Mâine (n.r luni) voi avea o discuţie cu preşedintele, domnul Răzvan Burleanu, şi după aia o să vă anunţăm” a mai explicat noul selecţioner al naţionalei de tineret a României.

FC Voluntari şi Al Wahda U21 sunt echipele de antrenate de Adrian Mutu în scurta sa carieră de antrenor. El a început această profesie în 2018 când a preluat FC Voluntari, echipă pe care a salvat-o de la retrogradare. 

Afla mai multe despre: adrian muturomânia u21 

viewscnt
Articole similare