Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adrian Mutu îi dă replica lui Mircea Lucescu: "A spus că nu sunt eu antrenor? Acum ce sunt?"

VIDEO | Adrian Mutu îi dă replica lui Mircea Lucescu: "A spus că nu sunt eu antrenor? Acum ce sunt?"

Echipa națională

Comentarii

Adrian Mutu, noul selecţioner al reprezentativei de tineret, i-a răspuns, duminică, lui Mircea Lucescu, după ce "Il Luce" a spus că, deocamdată, "Briliantul" nu se poate numi antrenor.

"Că nu sunt antrenor sau când voi fi? Acum ce sunt? Până la urmă, declaraţia lui Mircea Lucescu n-a fost atât de rea, am citit-o... Normal, asta am spus-o şi eu (n.r. - să îşi demonstreze calităţile), asta nu trebuie să dovedesc neapărat celor care critică sau mă critică, ci tuturor, inclusiv mie trebuie să-mi demonstrez că meseria asta pe care am ales-o, ştiu să o fac bine şi să avansez în cariera mea şi o să ajung un antrenor mai bun. Asta nu înseamnă că o să mă supăr dacă ies x, y, spun, au anumite păreri. Au părerile lor şi încerc să-mi văd de treaba mea! Dacă ar fi să mă uit, să citesc tot ce se scrie despre mine, n-aş mai avea timp să fac alte lucruri care sunt cu adevărat importante", a declarat  Adrian Mutu.

Ce a spus Mircea Lucescu despre Adrian Mutu

Mircea Lucescu a declarat că Adrian Mutu nu este încă antrenor, cu toate că "Briliantul" a fost numit selecţioner al echipei naţionale de tineret a României.

"Să devină antrenor! Părerea mea e că încă nu e. Să devină antrenor. Când va deveni antrenor, va reuşi să facă", a declarat Mircea Lucescu.

Totuşi, "Il Luce" are încredere în potenţialul lui Mutu: "Eu nu vorbesc de cunoştinţe, nu vorbesc de... Sunt convins că le are. Vorbesc de atitudinea pe care o va avea. Atitudinea este cea mai importantă pentru că nimeni nu uită că el a fost un foarte mare jucător, cu nişte probleme de comportament. Aceste probleme... Eu sunt convins, să ştiţi că antrenorii cei mai buni până la urmă provin din jucători recalcitranţi, care au trecut prin toate şi cunosc toate tertipurile".

Afla mai multe despre: mutu 

viewscnt
Articole similare