Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adrian Mutu îl vrea pe Dennis Man la naţionala de tineret: "Voi vorbi cu Mirel, nu numai de Man"

VIDEO | Adrian Mutu îl vrea pe Dennis Man la naţionala de tineret: "Voi vorbi cu Mirel, nu numai de Man"

Echipa națională

Comentarii

Adrian Mutu, selecţionerul naţionalei de tineret, a declarat într-o conferinţă de presă că va vorbi cu Mirel Rădoi pentru a lăsa mai mulţi jucători la reprezentativa sub 21 de ani, unul dintre ei fiind Dennis Man.

"Cu siguranţă voi vorbi cu Mirel şi nu numai de Dennis Man. Mai sunt câţiva jucători care se află în vizorul echipei mari. Bineînţeles că va depinde şi de Mirel, în funcţie de ce are el în cap, cum vrea să-şi alcătuiască echipa", a declarat Adrian Mutu în cadrul unei conferinţe de presă. 

La ultima acţiune a echipelor naţionale, Man a evoluat pentru România U21. Rădoi urma să îl cheme la naţionala mare, însă situaţia jucătorului a fost sub semnul întrebării, după ce a contractat COVID-19. În cele din urmă, a fost chemat la tineret, unde a şi marcat. 

Cu toate acestea, ca de fiecare dată, naţionala mare are prioritate, iar Rădoi este cel care va lua ultima decizie. 

"Aşa cum am spus-o tot timpul, echipa naţională mare are prioritate. Dacă Dennis Man va fi la echipa mare, nu va fi niciun fel de problemă pentru mine. Din contră, voi fi bucuros pentru Dennis că a ajuns să joace pentru echipa naţională mare", a mai spus Mutu. 

  • Man are 16 selecţii şi trei goluri pentru România U21

Afla mai multe despre: dennis manmutu 

viewscnt
Articole similare