Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Adrian Mutu, mesaj pentru poporul turc: ”Eu stau acasă! Staţi şi voi!”

VIDEO Adrian Mutu, mesaj pentru poporul turc: ”Eu stau acasă! Staţi şi voi!”

Diverse

Comentarii

Adrian Mutu are mulţi fani în Turcia. Perioada dificilă traversată la nivel mondial de întreaga populaţie a lumii din cauza pandemiei de coronavirus l-a făcut pe selecţionerul naţionalei de tineret să transmită un mesaj şi pentru prietenii săi din Turcia.

Autorităţile turce au plasat vineri în carantină un orăşel şi patru sate, în nord-estul Turciei - o măsură fără precedent în această ţară, în vederea opririi răspândirii epidemiei noului coronavirus, relatează AFP.

Autorităţile urmează să întocmească o listă cu locuitori din cele cinci localităţi care prezintă simptome precum tuse sau febră, în vederea efectuării unor teste de depistare a covid-19, a anunţat agenţia.

Selecţionerul naţionalei de tineret a României, Adrian Mutu, a transmis un mesaj către poporul turc: ”Salut prietenii mei din Turcia. Este un moment dificil pentru noi toţi. Eu stau acasă, aşa că vă rog, staţi şi voi!”

În Turcia s-au înregistrat până în prezent peste 3.600 de cazuri de infectare cu coronavirus şi 75 de decese cauzate de Covid-19.

Afla mai multe despre: adrian mutu 

viewscnt
Articole similare