Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Adrian Mutu şi Mihai Stoichiţă mai apropiaţi ca niciodată: ”Relaţia noastră este extraordinară!”

VIDEO Adrian Mutu şi Mihai Stoichiţă mai apropiaţi ca niciodată: ”Relaţia noastră este extraordinară!”

Echipa națională

Comentarii

Adrian Mutu şi Mihai Stoichiţă au confirmat că au o relaţie excelentă, la finalul partidei cu Danemarca.

 Înainte de conferinţa de presă, Adrian Mutu a ţinut să-l aibă alături pe directorul tehnic al Comisiei Federale, Mihai Stoichiţă:

”Înainte să începem, aş vrea să îl chem pe nea Mihai puţin, să lămurim situaţia. Sper să nu mă înjure şi acum. Vreau să vorbim de ce s-a întâmplat, poate cineva a rămas cu impresia că cu nea Mihai avem divergenţe sau nu ne înţelegem. Din contră, relaţia noastră este extraordinară, iar cine îl ştie pe nea Mihai şi felul în care este el, ştie că ceea ce a spus nu a însemnat nimic. Şi pentru mine vă spun eu că nu a însemnat nimic” a spus Adrian Mutu.

Mihai Stoichiţă a explicat şi el: ”Dacă tu m-ai chemat aici, vreau să te felicit pentru munca pe care ai depus-o, pentru infirmarea multelor semne de întrebare care s-au pus la numirea ta”

Cei doi au fost întrerupţi de jucătorii de la U21 care au intrat în sala de conferinţe şi au sărbătorit calificarea alături de Mutu şi Stoichiţă. 

România s-a calificat a doua oară consecutiv la turneul final al Campionatului European de tineret, după ce a remizat, marţi, la Ploieşti, scor 1-1 (0-0), cu Danemarca, în ultimul meci al grupei a opta a preliminariilor. Turneul final se va desfăşura în Ungaria şi Slovenia, în 2021.

Afla mai multe despre: adrian mutumihai stoichiţă 

viewscnt
Articole similare