Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO Adrian Mutu şi Mirel Rădoi, cu ochii pe Gaz Metan Mediaş. Cu ce fotbalist a discutat selecţionerul echipei mari

VIDEO Adrian Mutu şi Mirel Rădoi, cu ochii pe Gaz Metan Mediaş. Cu ce fotbalist a discutat selecţionerul echipei mari

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a pierdut, vineri, ambele jocuri amicale disputate în cantonamentul din Spania.

În primul joc de dimineaţă, gaziştii au pierdut cu scorul de 1-2, meciul susţinut împotriva echipei din Gibraltar, Europa FC, golul echipei din Mediaşfiind marcat de Sergiu Ciocan. În această partidă, Edi Iordănescu a trimis în teren jucători care au evoluat mai puţin.

În cel de-al doilea meci, Gazul a întâlnit formaţia elveţiană, FC Luzern, care s-a impus cu 3-0. Pentru acest joc, Edi Iordănescu a trimis în teren următorul 11: Răzvan Pleşca, Marian Pleaşcă, Ionuţ Larie, Marius Constantin, Mihai Velisar, Neluţ Roşu, Boubacar Fofana, Ely Fernandes, Stephan Drăghici, Nasser Chamed şi Ioan Hora.

Medieşenii au fost urmăriţi din tribune şi de Mirel Rădoi şi de Adrian Mutu. Selecţionerul de la prima echipă a profitat de ocazie ca să discute şi cu Adrian Rus, care se află şi el în cantonament cu MOL Vidi în Spania.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe