Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adrian Mutu va încerca să-şi aducă fostul coleg de cameră de la Juventus Torino, la meciul de gală din România. "Discut şi cu el, vedem dacă avem posibilitatea"

VIDEO | Adrian Mutu va încerca să-şi aducă fostul coleg de cameră de la Juventus Torino, la meciul de gală din România. "Discut şi cu el, vedem dacă avem posibilitatea"
Comentarii

Adrian Mutu a anunţat că îşi pregăteşte retragerea oficială din activitate în cadrul unui eveniment de gală, ce ar urma să aibă loc pe 13 iunie 2020, la Cluj, şi să strângă laolaltă două echipe stelare: colegii "Briliantului" din tricoul naţionalei vs. colegii şi adversarii de la echipele de club.

Cel mai greu va fi de convins să vină starul celor de la Los Angeles Galaxy, suedezul Zlatan Ibrahimovic, unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din istoria fotbalului. Ajuns la 38 de ani, Zlatan continuă să marcheze la foc automat şi nu are de gând să se retragă din activitate prea curând, acest lucru îi cam dă planurile peste cap lui Adrian Mutu, care-şi vrea bunul prieten aproape la meciul de anul viitor.

"(Cu Ibrahimovic care sunt şansele reale?) La el mă refeream mai înainte, pentru că eram sigur că o să mă întrebaţi de el. Aşa cum ştiţi, Ibrahimovic a fost colegul meu de cameră un an jumătate la Juventus, deci discut şi cu el. Ibra e încă în activitate, în Statele Unite, trebuie să vedem dacă are posibilitatea să vină", a spus Mutu, marţi, în cadrul conferinţei de presă în care a anunţat marele eveniment.

Adrian Mutu şi Zlatan Ibrahimovic au fost colegi de cameră în perioada ianuarie 2005 - iunie 2006, iar între cei doi s-a legat prietenie extrem de puternică. Cei doi s-au vizitat de fiecare dată când s-a putut, mai ales în perioada în care ambii evoluau în Franţa, Zlatan Ibrahimovic la PSG, iar Adrian Mutu la Ajaccio.

Zlatan Ibrahimovic despre Adrian Mutu: "Era bolnav :)"

Am petrecut mult timp cu Mutu la Juve. Stăteam în aceeaşi cameră în hoteluri şi în cantonamente şi nu m-am plictisit deloc alături de el. Vorbea italiana şi ştia tot ce mişcă acolo, m-a ajutat mult. Tipul era un mare petrecăreţ. Ce poveşti avea! Îl ascultam şi muream de rîs la poveştile lui. Era bolnav!", a povestit suedezul, în cartea sa biografică "Im Zlatan".

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare