Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adrian Petre aşteaptă un semn de la Cosmin Contra: "Eu voi fi la dispoziţia dânsului"

VIDEO | Adrian Petre aşteaptă un semn de la Cosmin Contra: "Eu voi fi la dispoziţia dânsului"

Fotbal intern

Comentarii

Internaţionalul de tineret Adrian Petre este nerăbdător să facă pasul la prima reprezentativă, însă până atunci rămâne concentrat asupra meciului amical cu Belgia.

"Este un test bun pentru noi, suntem foarte fericiţi că avem ocazia să jucăm cu echipe calificate la Campionatul European, e un test bun pentru noi şi sperăm să câştigăm acest meci. Noi trebuie să câştigăm fiecare meci, nu contează că este oficial sau amical. 

La început ştiam că ne va fi foarte greu să ne calificăm, dar am crezut în noi pe parcurs, am crezut în noi, am reuşit să ne calificăm. Acum depinde doar de noi, felul în care ne vom prezenta la European şi sper să fie cât mai bine.

Vreau pe această cale să îi felicit pe colegii mei care au făcut pasul la echipa mare, sperăm să fie cât mai mulţi selecţionaţi la echipa mare, dar nu cred că vor fi probleme pentru a face echipa, pentru că domnul Contra va conştientiza cât de important este acest European şi va lăsa cea mai bună echipă la tineret.

Cred că orice jucător aşteaptă un telefon de la dl Contra dar vom vedea dacă va fi cât de curând sau în viitorul apropiat. Eu voi fi la dispoziţia dânsului", a spus Adrian Petre.

 

Afla mai multe despre: petrecontraromania 

viewscnt
Articole similare