Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adrian Petre, chestionat de iubită pe Youtube, înainte de revenirea la antrenamente. Ordinul lui Becali a ajuns în presa internaţională

VIDEO | Adrian Petre, chestionat de iubită pe Youtube, înainte de revenirea la antrenamente. Ordinul lui Becali a ajuns în presa internaţională

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali a dat ordin, iar la FCSB ordinele sale nu se discută. Zilele următoare, jucătorii antrenaţi de Bogdan Argeş Vintilă îşi vor desfăşura din nou antrenamentele la baza din Berceni.

Chiar dacă pandemia de coronavirus se află în creştere în România, Gigi Becali nu are încredere că jucătorii săi se vor antrena singuri, acasă, printre tentaţii. Oamenii de încredre ai patronului sunt nevoiţi să găsească o modalitate fără riscuri de a-i aduce pe jucători la antrenamente. Cea mai viabilă este cea folosită şi la alte cluburi din Europa: grupuri mici de jucători, cu distanţe între ei, astfel încât să nu existe atingeri sau alte modalităţi de infecţie cu COVID-19.

Declaraţiile lui Gigi Becali au ajuns pe prima pagină a cotidianului portughez O Jogo, care nu-l uită după episodul cu Vitoria Guimaraes, când patronul celor de la FCSB a declarat că-şi taie capul dacă portughezii vor marca. Nu doar că au marcat, dar s-au şi califica în grupele Europa League. De asemenea, spaniolii de la AS au notat şi ei ordinul dat de "controversatul Becali".

Adrian Petre, alături de iubită pe Youtube

Până să se prezinte "arme", atacantul celor de la FCSB, Adrian Petre, a fost supus unui test poate la fel de greu precum cel de la echipă, al iubitei sale Bianca. Adrian a trebuit să răspundă unui şir de întrebări despre cât de bine îşi cunoaşte partenera de viaţă, însă s-a descurcat foarte bine. Poate mai bine decât a făcut-o la FCSB. A răspuns corect la 16 întrebări din cele 20, iar clipul a fost încărcat pe Youtube, pe contul personal al fetei.

La cei 20 de ani, Bianca Tirsin, iubita lui Adrian Petre, a fost încoronată ca Miss Arad 2015, Miss Catwalk 2015, Miss International România 2018. La concursurile internaţionale a obţinut locul 3 la Miss Supranaţional 2017, în Polonia, şi locul 4 la Miss Internaţional 2018, din Tokyo. 

Adrian Petre este un atacant născut la 11 februarie 1998, în Arad, care a debutat în fotbalul profesionist la UTA Arad şi a fost transferat, în iulie 2017, de Esbjerg fB. Acesta a evoluat pentru UTA în 40 de meciuri din Liga 2 şi Cupa României, reuşind să înscrie de 31 de ori. Pentru Esbjerg a adunat 82 de jocuri în toate competiţiile şi a marcat de 29 de ori. De asemenea, este unul dintre jucătorii de bază ai echipei naţionale U21, pentru care a jucat 15 meciuri, a înscris de 5 ori şi alături de care a ajuns în semifinalele EURO U21 2019. În acestă iarnă, Petre s-a transferat de la Esbjerg la FCSB.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare