Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adrian Petre după victoria în faţa Croaţiei: ”Nu avem ce să calculăm deocamdată”

VIDEO | Adrian Petre după victoria în faţa Croaţiei: ”Nu avem ce să calculăm deocamdată”

Fotbal

Comentarii

Echipa naţională de tineret a României a debutat cu victorie la Campionatul European, după ce a învins, marţi, la Serravale, cu scorul de 4-1 (2-1), selecţionata Croaţie. Două goluri ale României au venit după consultarea sistemului VAR.

Tricolorii mici şi-au îndeplinit un prim obiectiv: câştigare primei partide.

”Am început cu dreptul, asta era cel mai important să câştigăm primul meci. Acum luăm fiecare meci în parte şi vedem ce va fi. Nu ne gândim la semifinale, la JO, ne gândim să câştigăm meciul cu Anglia”, a spus Adrian Petre la o conferinţa de presă.

Despre meciurile cu Anglia şi Franţa

”Sunt două echipe puternice, era normal să fie un joc frumos, cu multe goluri, ocazii, două penaltyuri ratate şi un roşu, a fost orice posibil. Dar noi suntem bucuroşi că am câştigat meciul nostru şi sper la final să nu depindem de celplalte.
 
Facem calcule, dar calculele sunt asupra noastră, pentru că depinde de noi ce facem. Dacă pierdeam acest meci, da, calculam foarte mult, dar aşa avem o victorie, avem 3 puncte, nu avem ce să calculăm deocamdată, ştim că avem meciul cu Anglia, trebuie să câştigăm şi vedem ce va fi după”, a mai spus Petre.

Afla mai multe despre: adrian petre 

viewscnt
Articole similare